Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Το DuckDuckGo επιτρέπει πλέον στους χρήστες Android να αποκλείουν τους ιχνηλάτες στις εφαρμογές τους

    Η λειτουργία «Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών» του DuckDuckGo για Android έχει φτάσει σε ανοιχτή έκδοση beta, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες Android να αποκλείουν προγράμματα παρακολούθησης τρίτων σε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους.

    Η εφαρμογή DuckDuckGo για Android είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μηχανή αναζήτησης και προστασία δεδομένων που εστιάζει στο απόρρητο, το οποίο έχει ληφθεί πάνω από 10 εκατομμύρια φορές από το Google Play. Περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες απορρήτου, όπως η ανωνυμία στην αναζήτηση, ο αποκλεισμός κρυφής παρακολούθησης, η προστασία παρακολούθησης email, την αυτόματη επιλογή HTTPS και η εκκαθάριση ιστορικού περιήγησης με ένα πάτημα.

    Η «Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών» στοχεύει στην αύξηση του απορρήτου σε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα αποκλείοντας σενάρια παρακολούθησης τρίτων σε άλλες εφαρμογές Android που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή.

     

    Info report.webp

     

    "Είναι μια δωρεάν δυνατότητα στην εφαρμογή DuckDuckGo Android που βοηθά στον αποκλεισμό των ιχνηλατών τρίτων στις εφαρμογές στο τηλέφωνό σας (όπως η Google κατασκοπεύει την εφαρμογή καιρού που έχει το κινητό σας) – που σημαίνει πιο ολοκληρωμένη εμπειρία απορρήτου και λιγότερη στόχευση", ανακοίνωσε σήμερα η DuckDuckGo.

    Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση κλεισίματος beta της λειτουργίας, η νέα έκδοση της Προστασίας παρακολούθησης εφαρμογών επιτρέπει στους χρήστες Android να βλέπουν ακριβώς ποια προγράμματα παρακολούθησης έχουν αποκλειστεί και ποιους τύπους δεδομένων στοχεύουν.

     

    settings(1).webp

     

    Η δυνατότητα είναι κάπως παρόμοια με τη «Διαφάνεια παρακολούθησης εφαρμογών» της Apple, αλλά σε αντίθεση με τη δυνατότητα της Apple, το σύστημα του DuckDuckGo δεν εξαρτάται από τη συμμόρφωση των προγραμματιστών εφαρμογών με τις επιλογές του χρήστη.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.