Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Telegram πλέον διαθέτει "Stories", αλλά μόνο για συνδρομητές Premium

    Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία Stories. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Telegram Pavel Durov, η λειτουργία θα ήταν διαθέσιμη τον Ιούλιο. Πλέον η δυνατότητα αυτή έχει ενεργοποιηθεί και οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται Ιστορίες στο Telegram. Η λειτουργία απαιτεί προς το παρόν συνδρομή Premium.

     

    Με το Telegram Stories, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μετά από λίγο. Ωστόσο, το Telegram προσπαθεί να κάνει περισσότερα από τους ανταγωνιστές του. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν ένα Story θα λήξει μετά από 6, 12, 24 ή 48 ώρες. Οι περισσότερες εφαρμογές εξαφανίζουν τα Stories μετά από 24 ώρες.

     

    Το Telegram επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν λίστες με διαφορετικές επαφές για κάθε Story. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε ένα συγκεκριμένο Story με τους καλύτερους φίλους σας και ένα άλλο μόνο για τους συναδέλφους σας. Το περιβάλλον εργασίας είναι παρόμοιο με αυτό που θα βρείτε σε άλλες εφαρμογές που προσφέρουν ήδη Stories, με μια λίστα με τις διαθέσιμες Stories στην κορυφή της λίστας των συνομιλιών.

     

    Επίσης, παρόμοια με τη λειτουργία Stories σε εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat, μπορείτε να στέλνετε αντιδράσεις και να απαντάτε στο Story κάποιου άλλου. Ωστόσο, υπάρχει μια παγίδα. Ενώ όλοι μπορούν να δουν τις Ιστορίες του Telegram, μόνο όσοι πληρώνουν για το Telegram Premium μπορούν να δημοσιεύουν Ιστορίες. "Η δημοσίευση ιστοριών είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές", αναφέρει ένα μήνυμα στην εφαρμογή όταν οι χρήστες που δεν είναι premium προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα ιστορία. Δεν είναι βέβαιο αν η λειτουργία Stories θα γίνει τελικά δωρεάν για όλους, αλλά ο όρος "προς το παρόν" υποδηλώνει ότι θα γίνει.

     

    Σύμφωνα με τον Durov, παρόλο που η ομάδα του Telegram ήταν αρχικά αντίθετη στην ιδέα να υπάρχουν Stories στην εφαρμογή, η λειτουργία ήταν από τις πιο ζητούμενες από τους χρήστες. "Ακόμα και οι σκεπτικιστές στην ομάδα μας άρχισαν να εκτιμούν αυτή τη λειτουργία. Δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε το Telegram χωρίς αυτό", δήλωσε τον περασμένο μήνα.

     

    Για να αποκτήσετε τη νέα λειτουργία Stories, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Telegram που είναι διαθέσιμη στο App Store. Το Telegram είναι δωρεάν, αν και η συνδρομή Premium για να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημοσίευσης Stories) κοστίζει 4,99 δολάρια το μήνα. Εάν εγγραφείτε μέσω του διαδικτύου, μπορείτε να λάβετε έκπτωση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.