Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Το Twitter θα εμφανίζει μόνο επαληθευμένους λογαριασμούς στη σελίδα "Για εσάς"

    Σύμφωνα με τον Elon Musk, από τις 15 Απριλίου, το Twitter θα εμφανίζει μόνο τα tweets των επαληθευμένων χρηστών στη σελίδα For You.

    Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα "τερματίσει" το παλαιό πρόγραμμα επαλήθευσης και θα αφαιρέσει τα παλαιά badges μέχρι την 1η Απριλίου. Το αμφιλεγόμενο πλέον μπλε σημάδι ελέγχου θα είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές του Twitter Blue που πληρώνουν 8 δολάρια το μήνα.

    Η τροφοδοσία For You της εφαρμογής έχει γίνει η προεπιλεγμένη προβολή της και μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Twitter Blue θα έχουν το προνόμιο να εμφανίζονται εδώ στο μέλλον. Σε μια άλλη αυθαίρετη απόφαση, ο Musk δήλωσε ότι μόνο οι επαληθευμένοι λογαριασμοί μπορούν να ψηφίζουν σε δημοσκοπήσεις.

     

     

    Αυτές είναι οι τελευταίες λειτουργίες του Twitter που προηγουμένως ήταν διαθέσιμες δωρεάν σε όλους τους χρήστες και οι οποίες περιορίστηκαν μόνο στους συνδρομητές του Twitter Blue. Ο Musk περιγράφει και τις δύο αυτές αποφάσεις ως "τον μόνο ρεαλιστικό τρόπο αντιμετώπισης της κατάληψης της εξουσίας από προηγμένα σμήνη bot τεχνητής νοημοσύνης".

    Από την αρχή της βασιλείας του Musk ως CEO, το Twitter έχει δει κύματα αλλαγών, ενημερώσεων και σφαλμάτων. Η επερχόμενη κατάργηση των παλαιών σημάτων ελέγχου και ο αντίκτυπός της δεν έχει ακόμη φανεί, αλλά έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει την αξιοπιστία και να επιδεινώσει την παραπληροφόρηση


    Πηγή
    Φωτογραφία: NurPhoto / Getty
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.