Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Google: Το 60% του Διαδικτύου είναι διπλότυπο

    Το κλέψιμο, ή αλλιώς οικειοποίηση περιεχομένου, ή δανεισμός, ή απαλλοτρίωση είναι συχνό φαινόμενο στο διαδίκτυο, πόσο μάλλον στο Ελληνικό διαδίκτυο, μιας και η δημιουργία αυθεντικού περιεχομένου μας κάθεται "βαριά". Αλλά, από ό,τι φαίνεται, απο στοιχεία που ανακοίνωσε η Google, μέσω του Gary Illyes, στο Google Search Central Live στη Σιγκαπούρη, "Το 60% του Διαδικτύου είναι διπλότυπο". 

    Στην ανάρτηση στο twitter του χρήστη Kenichi Suzuki,  που ήταν στην εκδήλωση, μπορείτε να δείτε την δημοσίευση αυτή

     

     

    Απορίες είναι φυσικό να γεννηθούν για τον τρόπο που ορίζεται ένα περιεχόμενο ως διπλότυπο. Αναφέρονται στην αυτούσια αντιγραφή, στο ταίριασμα δεδομένων μέχρι ένα ποσοστό (πχ 60-70%), χρησιμοποιούν κάποιο εργαλείο σαν το ακαδημαϊκό anti-plagiarism tool για τη σάρωση των διαδικτυακών άρθρων;

     

    Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, η δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη, τόσο για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου, όσο και για τον εμπλουτισμό του διαδικτυακού οικοσυστήματος κάθε εθνότητας.


    Φωτογραφία: Twitter
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.