Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Εμπορικά διαθέσιμο το 5G home broadband στο Λονδίνο

    O πάροχος κινητής τηλεφωνίας Three ξεκίνησε την εμπορική διάθεση 5G home broadband υπηρεσίας σε επιλεγμένες περιοχές του Λονδίνου. Το κόστος της υπηρεσίας θα είναι £35 τον μήνα για ετήσιο συμβόλαιο και περιλαμβάνει απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο με "fibre-like" ταχύτητες. 

     

    Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιες είναι αυτές οι "fibre-like" ταχύτητες, αλλά έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι οι ταχύτητες αυτές  θα είναι 3.5x γρηγορότερες του ανταγωνισμού που χρησιμοποιεί 4G. Σε μια πρόσφατη δοκιμή από την Huawei η υπηρεσία 5G κατάφερε να φτάσει ταχύτητες 2Gbps.

     

    Προς το παρόν η υπηρεσία θα διατίθεται μόνο στο Λονδίνο, αλλά μέχρι το τέλος του 2019 προβλέπεται επέκταση σε 25 πόλεις.

     

    Η Three από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει και την υπηρεσία 5G mobile, με δωρεάν αναβάθμιση για όσους διαθέτουν 5G κινητά.

     

    Μπορεί άραγε το 5G να αποτελέσει την απόλυτη λύση για Gbps broadband σε κάθε σπίτι έναντι του κλασικού FTTH που απαιτεί το κόστος ξηλώματος όλων των δρόμων εντός αστικού ιστού, εγκατάσταση εξοπλισμού και μερεμέτι σε κάθε κατοικία;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.