Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η τεχνολογία FSR της AMD θα υποστηρίζεται από 7 παιχνίδια ταυτόχρονα με την ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ 12 ακόμα ακολουθούν στο άμεσο μέλλον

    Ο ανταγωνιστής του DLSS,  FidelityFX Super Resolution (FSR), πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μόλις δύο μέρες, στις 22 Ιουνίου. Όταν η AMD ανακοίνωσε την τεχνολογία τον περασμένο μήνα, χρησιμοποίησαν το Godfall ως παιχνίδι επίδειξης για τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόδοσης της τεχνολογίας, τα οποία θα βοηθήσουν (ιδιαίτερα) στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν raytracing. Όντας ανοιχτού κώδικα, το FSR της AMD υποστηρίζει επίσης τις κάρτες γραφικών της NVIDIA, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι που υποστηρίζει την τεχνολογία μπορεί να αξιοποιηθεί από τους PC gamers ανεξάρτητα από τη μάρκα GPU.

     

    Εν τω μεταξύ, οι τίτλοι που θα υποστηρίζουν FSR έχουν γίνει γνωστοί. Κατά την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας, επτά παιχνίδια θα υποστηρίζουν την τεχνολογία FSR, αν και δεν είναι από τα ιδιαίτερα δημοφιλή (το Anno 1800 είναι ένα από τα υποστηριζόμενα παιχνίδια κατά την έναρξη). Ωστόσο, η υποστήριξη για το FSR αναμένεται να επεκταθεί στο εγγύς μέλλον για 12 ακόμη παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Baldur's Gate III, DOTA 2, Far Cry 6, Myst, Resident Evil Village και Vampire the Masquerade: Bloodhunt. Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, αρκετά studios και game devs έχουν ανακοινώσει ότι εργάζονται για την ενσωμάτωση FSR στις ροές εργασίας τους, συμπεριλαμβανομένων των Crystal Dynamics, Focus Home Interactive, Capcom, Ubisoft, Unity, Electronic Arts & Dice κ.α., συνολικά 44 game developers. Φυσικά το DLSS της NVIDIA υποστηρίζει πολύ περισσότερα παιχνίδια, αλλά θυμηθείτε ότι συμπληρώνει 2 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Έτσι, οι συγκρίσεις με τη λύση της NVIDIA και οι ισχυρισμοί αποτυχίας ή απογοήτευσης για την τεχνολογία της AMD μπορεί να είναι πολύ πρώιμες κρίσεις, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο αυτή η τεχνολογία έχει επίσης ανακοινωθεί ότι υποστηρίζεται από τις κονσόλες Xbox Series X/S της Microsoft.

     

    large.ebEGJIsVDWSiMjls.jpg

    large.6qq3nn7Uk1iX0o1l.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.