Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ευκολότερες οι επισκευές για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus

    Τα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι εξοπλισμένα με αφαιρούμενο το πίσω γυάλινο μέρος για ευκολότερες επισκευές, σύμφωνα με το TechCrunch και το CNET. Αυτό κάνει αυτά τα μοντέλα iPhone τα πρώτα που μπορούν να ανοίξουν εύκολα από την πίσω πλευρά της συσκευής από την εποχή του iPhone 4S.

    Για να αντικαταστήσουν το πίσω γυαλί στα μοντέλα iPhone 12 και iPhone 13, τα Apple Stores και οι εξουσιοδοτημένοι πάροχοι σέρβις της Apple πρέπει να ανοίξουν τη συσκευή από την πλευρά της οθόνης, να αποσυναρμολογήσουν τα εξαρτήματα και να εγκαταστήσουν ένα εξάρτημα "iPhone Rear System", το οποίο είναι ένα περίβλημα iPhone με όλα τα εξαρτήματα εκτός από την οθόνη και την πίσω κάμερα. Αυτό το εξάρτημα συναρμολογείται με την αρχική οθόνη και την πίσω κάμερα του τηλεφώνου, αρκεί να μην έχουν καταστραφεί και αυτά τα εξαρτήματα.

    Για το iPhone 11 και τα παλαιότερα μοντέλα με ραγισμένο πίσω γυαλί, οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της Apple απλώς αντικαθιστούν ολόκληρη τη συσκευή. Η νέα μέθοδος για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus θα είναι λιγότερο δαπανηρή για την Apple και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

     

     

    Οι πρώτες "εγχειρίσεις" του iPhone 14 δείχνουν ότι η συσκευή μπορεί να ανοίξει ακόμα και από την πλευρά της οθόνης, επομένως οι επισκευές οθόνης δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από αυτήν την αλλαγή. Οι κριτικές δεν έκαναν καμία αναφορά στο αν τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα έχουν ένα εύκολα αφαιρούμενο πίσω μέρος, γεγονός που υποδηλώνει ότι η αλλαγή περιορίζεται στα απλά μοντέλα.

    Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Apple Stores θα χρεώσουν $169 και $199 για την αντικατάσταση ενός κατεστραμμένου πίσω γυάλινου μέρους στο iPhone 14 και το iPhone 14 Plus, αντίστοιχα, τόσο για ανταλλακτικά όσο και για εργασία. Εάν ο πελάτης έχει κάλυψη AppleCare+ για το iPhone, η χρέωση μειώνεται στα 29 $ και για τα δύο μοντέλα. Αυτές οι χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν στους εξουσιοδοτημένους παρόχους σέρβις της Apple.

    Οι παραγγελίες iPhone 14 θα αρχίσουν να φτάνουν στους πελάτες αυτή την Παρασκευή, ενώ το iPhone 14 Plus θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Οκτωβρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.