Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google ανακοίνωσε την ημερομηνία για το Pixel 8 και το Pixel Watch 2

      Λίγες βδομάδες μετά την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple

    Η Apple απέστειλε χθες προσκλήσεις τύπου για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση για το iPhone 15. Μόλις μία ημέρα αργότερα, η Google έστειλε προσκλήσεις για την τελευταία της εκδήλωση Made by Google που θα γίνει τον Οκτώβριο - όπου περιμένουμε να δούμε το Google Pixel 8.

     

    google-pixel-8-event-invite-october-2023.jpg

     

    Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση παραπάνω, η οποία επιβεβαιώνει ότι η Google διοργανώνει μια προσωπική εκδήλωση όπου πρόκειται να "παρουσιάσει τις τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο συσκευών Pixel". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, στη Νέα Υόρκη και θα μεταδοθεί (πιθανότατα) ζωντανά.

     

    Παρόλο που η εκδήλωση δεν πειράζει καμία από τις επερχόμενες ανακοινώσεις, έχουμε μια αρκετά καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε. Εδώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Google θα ανακοινώσει το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro - τους διαδόχους των περσινών Google Pixel 7 και Google Pixel 7 Pro, αντίστοιχα.

     

    Δεν περιμένουμε δραστικές αλλαγές για τη σειρά Pixel 8, αν και υπάρχουν κάποιες αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που πρέπει να προσέξετε. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουμε έναν νέο επεξεργαστή Tensor G3 και για τα δύο τηλέφωνα, έναν ελαφρώς βελτιωμένο σχεδιασμό και μια ώθηση στα 12GB RAM από τα 8GB του περασμένου έτους.

     

    Το Google Pixel 8 Pro είναι επίσης πιθανό να διαθέτει έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας στο πίσω μέρος κοντά στις κάμερες του. Μια εσωτερική πληροφορία δείχνει τον αισθητήρα να λειτουργεί ως θερμόμετρο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας σώματος. Φαίνεται σαν μια αρκετά εξειδικευμένη προσθήκη στα χαρτιά, αν και είμαστε περίεργοι να δούμε πώς ενσωματώνεται με το Google Pixel Watch και ίσως ακόμη και με την εφαρμογή Fitbit.

     

    Μιλώντας για το Pixel Watch, στην εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου θα δούμε πιθανότατα το Google Pixel Watch 2. Οι φήμες σχετικά με το Pixel Watch 2 ήταν πολύ πιο δύσκολο να έρθουν, αλλά περιμένουμε έναν παρόμοιο σχεδιασμό με αναβαθμίσεις κάτω από το καπό που στοχεύουν στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

     

    Η Google θα μπορούσε επίσης να μας εκπλήξει με ενημερώσεις για το Google Pixel Tablet, τη σειρά Pixel Buds ή ίσως ένα εντελώς νέο gadget. Αλλά η σειρά Pixel 8 και το Pixel Watch 2 θα είναι τα αστέρια της έκθεσης και θα είμαστε εκεί για να δούμε όλα τα νέα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.