Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Bug στο Google Messages αφήνει την κάμερα ενεργοποιημένη στο παρασκήνιο, εξαντλώντας την μπαταρία

    Ένα νέο σφάλμα στο Google Messages αφήνει την κάμερά σας ενεργοποιημένη στο παρασκήνιο, εξαντλώντας γρήγορα την μπαταρία σας και θερμαίνοντας τη συσκευή σας, ενώ σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, η Google έχει αρχίσει να ετοιμάζει μια επιδιόρθωση για την εφαρμογή Messages.

    Στην εφαρμογή Google Messages, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να τραβήξετε γρήγορα μια φωτογραφία και να την επισυνάψετε αμέσως σε ένα μήνυμα και να τη στείλετε σε έναν φίλο. Στην προβολή για την επισύναψη εικόνων από τη συλλογή σας, υπάρχει επίσης μια ζωντανή τροφοδοσία από την κάμερά σας για να τραβήξετε ένα άμεσο στιγμιότυπο από αυτήν την προβολή μικρογραφίας ή μπορείτε να το επεκτείνετε για καλύτερη προβολή.

    Σε πρόσφατες ενημερώσεις της εφαρμογής Google Messages, ένα σφάλμα στην εφαρμογή αφήνει περιστασιακά αυτή τη ροή της κάμερας να εκτελείται ακόμα και όταν δεν εμφανίζεται στην οθόνη — ακόμη και όταν τα Μηνύματα είναι στο παρασκήνιο. Αυτό προκαλεί σημαντική εξάντληση της μπαταρίας και αύξηση της θερμότητας που εκλύεται από τη συσκευή.

    Το πρόβλημα μπορεί να εντοπιστεί, χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις απορρήτου του Android 12 για την κάμερα και το μικρόφωνο. Όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα, μια συσκευή Android 12 θα δείξει ότι το Google Messages χρησιμοποιεί ενεργά την κάμερά. Ο ευκολότερος τρόπος για να σταματήσετε αυτό να συμβαίνει είναι να κλείσετε την εφαρμογή από την προβολή Πρόσφατα. Μια άλλη λύση είναι να ανακαλέσετε την άδεια της εφαρμογής να χρησιμοποιεί την κάμερα του τηλεφώνου σας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.