Jump to content



  • yanni
    yanni

    Μια νέα ελαφριά έκδοση των Windows 10 ετοιμάζει η Microsoft

    Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και διαρρέουν πληροφορίες που θέλουν την Microsoft να ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια νέα έκδοση των Windows 10. Η νέα έκδοση η οποία φαίνεται να φέρει το όνομα Windows 10 Cloud, αναμένεται να είναι μια ακόμα προσπάθεια της Microsoft να ανακόψει την ανοδική πορεία του Chrome OS της Google.

     

    Ήδη πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στις φήμες για μείωση του κόστους της άδειας των Windows, μείωση που φτάνει έως και το 70%, για ειδικές κατηγορίες συστημάτων, λόγω της επιτυχίας των Chrome Books, κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης. Η έκδοση Windows 10 Cloud, φαίνεται να αποτελεί το δεύτερο μέρος της προσπάθειας της Microsoft να προστατέψει το μερίδιο αγοράς της. Η έκδοση αυτή δεν σχετίζεται με υπηρεσίες cloud, παρόλο την ονομασία της, αλλά πρόκειται για μια απλοποιημένη έκδοση των Windows 10 η οποία θα είναι σε θέση να τρέξει μόνο εφαρμογές UWP από το Windows Store. Η έκδοση αυτή αναμένεται να προσφέρεται στους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών χωρίς χρέωση ή με πολύ μικρό κόστος, όπως παλαιότερα γινόταν με την έκδοση Windows 8.1 with Bing.

     

    Οι συζητήσεις για την νέα έκδοση των Windows 10 ξεκίνησαν με την εμφάνιση αναφορών σε αυτά στις τελευταίες insider εκδόσεις των Windows 10.

     

    5893037e92230-Windows10Cloudmention.png

     

    Η νέα αυτή έκδοση των Windows 10, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αυτόν τον Απρίλιο, όταν θα διατεθεί και το Creators Update για τα Windows 10. Εκεί θα δούμε κατά πόσο η κίνηση της Microsoft θα είναι μια θετική κίνηση, δίνοντας την δυνατότητα για ακόμα πιο φτηνά, χαμηλού κόστους, συστήματα με περιβάλλον Windows, ή αν θα είναι απλά μια κίνηση στην προσπάθεια της Microsoft να κλειδώσει την αγορά, όπως αφήνει να εννοηθεί ο Tim Sweeney της Epic Games.

     

    Windows 10 Cloud Tim.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.