Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Παρουσιάζεται τώρα στο YouTube το επικό gameplay του Baldur's Gate III

    To Baldur's Gate III έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο του 2019. (σ.σ. οι παλιοί μόνο ίσως γνωρίζουν τι εστί Baldur's Gate και οι παίκτες D&D).  Οι θιασώτες των RPG παιχνιδιών περίμεναν με ανυπομονησία από τότε, για να δουν πραγματικό περιεχόμενο από το παιχνίδι. Νωρίτερα σήμερα δημοσιεύτηκαν κάποια στιγμιότυπα , που έδειχνα ένα παιχνίδι παρόμοιο με το Divinity: Original Sin ως προς την οπτική, τα γραφικά και το σύστημα μάχης. Η αναμονή πλέον έλαβε τέλος, και μπορείτε να δείτε το υλικό από το gameplay στο YouTube:

     

     

    Οι αναρίθμητοι παίκτες των CRPG παιχνιδιών σίγουρα έχουν πολλούς λόγους να χαίρονται. Από την ανακοίνωση του Baldur's Gate III, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Larian Studios, έχει προσλάβει πάνω από 350 υπαλλήλους και υπόσχονται ένα επικό παιχνίδι διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών. Από τους δημιουργούς έχουμε την επίσημη περιγραφή:

     

    «Σε συνεργασία με την ομάδα Dungeons & Dragons του εκδότη παιχνιδιών Wizards of the Coast, το Baldur's Gate III βασίζεται στους αυθεντικούς κανόνες των D&D παιχνιδιών και αποτελεί το επίσημο νέο κεφάλαιο της επικής σειράς. Το Baldur's Gate III θα βάλει τον πήχη ακόμα ψηλότερα για τα RPG παιχνίδια, προσφέροντας μια πλούσια αφήγηση, αξεπέραστη ελευθερία στον παίχτη, αποφάσεις υψηλού ρίσκου, μοναδικούς χαρακτήρες-συντρόφους και αξιομνημόνευτες μάχες. Είναι η μεγαλύτερη παραγωγή της Larian Studios και θα μπορεί να παιχτεί συνεργατικά με άλλους παίκτες ή και από έναν παίκτη μόνο».

     

    Το Baldur's Gate III θα έρθει και στο Google Stadia. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά από την Google διέρρευσε η πληροφορία ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο εντός του 2020. 

     

    Εσείς έχετε παίξει Baldur's Gate στο παρελθόν; Πόσο ενθουσιασμένοι είστε για τον νέο τίτλο της σειράς;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.