Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Εκπτώσεις στο Mykeysshop Black Friday: Office 2021 με 13,98 ευρώ και Windows 11 Pro με 9,21 ευρώ! Ειδική αναβάθμιση τιμής!

    Περιμένετε την Black Friday για να αγοράσετε τα αγαπημένα σας αγαθά; Όχι μόνο υπάρχουν εκπτώσεις Black Friday σε ρούχα, καλλυντικά, έπιπλα κλπ., αλλά το λογισμικό για υπολογιστές σας περιμένει επίσης με μεγάλες εκπτώσεις. Αν έχετε έναν νέο υπολογιστή ή θέλετε να αναβαθμίσετε τον παλιό σας υπολογιστή, μην χάσετε την Black Friday της Mykeysshop, είστε έτοιμοι;

     

    Αν χρειάζεστε να ενημερώσετε το Office, μην το χάσετε. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Office 2021 Pro, αρχικά τιμολογημένη στα $439.99, είναι μόνο 26.36 ευρώ στη Black Friday Sale της Mykeysshop! Αυτή είναι ήδη η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς. Αν το χάσετε, θα πρέπει να περιμένετε άλλο έναν χρόνο για να πάρετε μια τόσο χαμηλή τιμή! Αν αγοράσετε το πακέτο Office 2021 Pro για 5 υπολογιστές, η έκπτωση είναι ακόμα μεγαλύτερη, ξεκινώντας από μόνο 13.98 ευρώ ανά υπολογιστή! Μην ανησυχείτε γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή, η Mykeysshop εγγυάται 100% γνήσιο προϊόν. Η Mykeysshop είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πώλησης λογισμικού, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε τον κλειδί ενεργοποίησης της άδειας λογισμικού από τη Mykeysshop και στη συνέχεια να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, έτσι το λογισμικό που χρησιμοποιείτε είναι 100% ασφαλές και γνήσιο! Κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η Mykeysshop παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7 και υπόσχεται εξυπηρέτηση μετά την πώληση εφόρου ζωής! Μοιραστείτε αυτήν την προσφορά με την οικογένεια και τους φίλους σας.

     

    55% έκπτωση σε Office 2021-coupon code: TQY888

     

    Windows 10 με $7.00/PC-coupon code:TQY888

     

    Microsoft Windows 11 suits-coupon code: TQY888

     

    Microsoft Windows and Office suits-coupon code: TQY888

     

    Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Κωδικό Κουπονιού;

    Βήμα 1: Προσθέστε το προϊόν που επιθυμείτε στο καλάθι και τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από το εικονίδιο του καλαθιού.

     

    Εικόνα1.png

     

    Βήμα 2: Μόλις εμφανιστεί η περίληψη του καλαθιού, κάντε κλικ στο “CHECKOUT” για να προχωρήσετε.file:///C:/Users/Αντώνης/AppData/Local/Packages/oice_16_974fa576_32c1d314_313c/AC/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.gif

     

    Εικόνα2.png

     

    Βήμα 3: Αφού κάνετε κλικ στο «CHECKOUT» θα εισέλθει στην ακόλουθη διεπαφή για να συμπληρώσετε τα τρία πρώτα κενά για να εγγραφείτε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».

     

    Εικόνα3.png

     

    Βήμα 4: Θα εισαγάγετε τη διεπαφή πληρωμής, στη συνέχεια μπορείτε να συμπληρώσετε τον κωδικό κουπονιού TQY888 και να κάνετε κλικ στο «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ» και στη συνέχεια θα εμφανιστεί η τιμή με έκπτωση. Τέλος, κυκλώστε το “PayPal” και κάντε κλικ στο “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή

     

    Εικόνα4.png

     

    Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών και τεχνική υποστήριξη μας όλο το 24ωρο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@mykeysshop.com.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.