Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Είναι έτοιμο το Bing της Microsoft με υποστήριξη από το ChatGPT;

      Χρήστες του Bing είπαν ότι μια «νέα διεπαφή Bing» μόλις εμφανίστηκε - και εξαφανίστηκε - σήμερα το πρωί.

    Αρκετοί χρήστες του Bing αναφέρουν ότι μια έκδοση του Bing με τη βοήθεια ChatGPT "εμφανίστηκε μυστηριωδώς (και εξαφανίστηκε) νωρίτερα σήμερα", σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο The Verge.

     


    Ο μαθητής και σχεδιαστής Owen Yin ανέφερε στο Twitter σήμερα το πρωί ότι είδε το "νέο Bing". Είπε στο The Verge μέσω Twitter DM ότι έχει ορίσει το Bing ως αρχική του σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft και ότι μόλις φορτώθηκε η νέα διεπαφή χρήστη. «Δεν έκανα τίποτα για να το βρω», είπε ο Yin. "Μετά από μερικά λεπτά σταμάτησε να λειτουργεί ... Το σαγόνι μου έπεσε όταν συνειδητοποίησα τι κοιτούσα...!" Ο Yin μπόρεσε να δοκιμάσει εν συντομία το σύστημα και μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση σε μια ανάρτηση ιστολογίου στο Medium. Σημείωσε ότι το chatbot όχι μόνο μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις αλλά να τις ρωτήσει με μορφή συνομιλίας.

     

     

     

     

    Το νέο Bing μπορεί επίσης προφανώς να αναφέρει τις πηγές του. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς η αδυναμία μοντέλων γλώσσας όπως το ChatGPT να περιγράψουν από πού προέρχονται οι πληροφορίες τους τα καθιστά λιγότερο αξιόπιστα.

    Ο Yin δεν είναι ο μόνος που λέει ότι συνάντησε ένα νέο Bing σήμερα. Τουλάχιστον δύο άλλοι ανέφεραν ότι είχαν πρόσβαση στην ενημερωμένη μηχανή αναζήτησης στο Twitter προτού εξαφανιστεί.

    Στιγμιότυπα οθόνης του επαυξημένου Bing με ΤΝ, δείχνουν μια νέα επιλογή "chat" που εμφανίζεται στη γραμμή μενού δίπλα στο "search". Αν το επιλέξει ο χρήστης, θα μεταφερθεί σε μια διεπαφή συνομιλίας που λέει, "Καλώς ήρθατε στο νέο Bing: Η μηχανή απαντήσεων που λειτουργεί με ΤΝ."

     

     

    Το Verge προσθέτει ότι «ήταν δυνατή η επαλήθευση της αυθεντικότητας αυτών των στιγμιότυπων οθόνης και η Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει την εγκυρότητα αυτών των προφανών διαρροών».


    Πηγή
    Φωτογραφία: Owen Yin
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.