Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Ubuntu 19.10 Beta είναι πλέον διαθέσιμο για download

    Στους λάτρεις του ανοικτού λογισμικού και ιδιαίτερα του λειτουργικού συστήματος Ubuntu της Canonical, είναι γνωστό ότι η διανομή κυκλοφορεί νέα έκδοση κάθε 6 μήνες, συγκεκριμένα τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο. Από τους αύξοντες αριθμούς των μηνών αυτών και το έτος κυκλοφορίας προκύπτει και η αρίθμηση των εκδόσεων του Ubuntu.

     

    Απέχουμε, λοιπόν, μόλις δύο εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Ubuntu 19.10 και οι developers διέθεσαν στο κοινό την beta έκδοση που εκτός απροόπτου θα είναι σχεδόν ίδια με την τελική. Όλα τα χαρακτηριστικά που αναμένονται στην τελική έκδοση είναι παρόντα στην beta, όπως φρέσκος kernel Linux 5.3, νέο ελαφρύ Yaru GTK theme, Gnome 3.34 και φυσικά νέα... wallpapers.

     

    To Ubuntu 19.10 θα εκκινεί ταχύτερα σε σχέση με την προγενέστερη έκδοση και, σε Intel hardware τουλάχιστον, θα προσφέρει "flicker-free boot" (ό,τι και αν σημαίνει αυτό). 

     

    Οι gamers σίγουρα θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα εγκατάστασης των Nvidia proprietary drivers απευθείας από τον εγκαταστάτη του λογισμικού. Πρόκειται για μια τολμηρή κίνηση της Canonical (που έχουμε δει και σε κάποιες άλλες διανομές), η οποία προσφέρει ευκολία, αλλά μάλλον θα συνοδευτεί και από αρκετές αντιδράσεις.

     

    Μπορείτε να κατεβάσετε το 64 bit iso εδώ.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.