Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Freeway, πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που υποσχέθηκε 43% κέρδη, σταματά τις αναλήψεις

    Η Freeway, μια πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που υποσχόταν ετήσιες αποδόσεις έως και 43%, σταμάτησε τις αναλήψεις την Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της εταιρείας. Το εγγενές κρυπτονόμισμα του Freeway (FWT), έπεσε κατακόρυφα κατά 74% μετά την ανακοίνωση και, επιπροσθέτως, ο ιστότοπος Freeway φαίνεται να έχει διαγράψει τα ονόματα και τις φωτογραφίες ορισμένων στελεχών της πλατφόρμας.

    Οι αναστατωμένοι χρήστες μπήκαν στο κοινοτικό κανάλι του Telegram για το Freeway, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Οι άνθρωποι που είπαν σε φίλους και μέλη της οικογένειάς τους να επενδύσουν στην πλατφόρμα φάνηκαν πιο θυμωμένοι, με βάση τα σχόλια που προβλήθηκαν από το Gizmodo νωρίς τη Δευτέρα.

     

     

    Η είδηση, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον λογαριασμό Twitter που παρακολουθεί τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, FatManTerra , έρχεται μετά από άλλες καταρρεύσεις υψηλού προφίλ φέτος, συμπεριλαμβανομένου του Celsius, που έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης. Ο FatManTerra ανέβασε στο Twitter το Σάββατο ότι πίστευε ότι το Freeway ήταν ένα σχέδιο Ponzi το οποίο πιθανότατα θα κατέρρεε αυτήν την εποχή τον επόμενο χρόνο. Από ό,τι φαίνεται, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για να καταρρεύσουν τα πράγματα. Φαίνεται ότι συνέβη σε μόλις μια μέρα, καθώς ο ιστότοπος της Freeway περιλαμβάνει μια ποικιλία από συγκεχυμένους όρους για να εξηγήσει ότι οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους. Και μοιάζει πολύ με αυτό που λέχθηκε στην πλατφόρμα Celsius όταν ανακοίνωσε ότι σταματά τις αναλήψεις τον Ιούνιο.

    «Όπως όλοι θα γνωρίζετε, υπήρξε άνευ προηγουμένου αστάθεια στις αγορές συναλλάγματος και κρυπτονομισμάτων τον τελευταίο καιρό», αναφέρει το σημείωμα στον ιστότοπο της Freeway. «Η Freeway αποφάσισε επομένως να διαφοροποιήσει τη βάση του ενεργητικού της για να διαχειριστεί την έκθεση σε μελλοντικές διακυμάνσεις της αγοράς και αστάθεια διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και κερδοφορία του οικοσυστήματος της. Αυτό θα επιτρέψει στh Freeway να διατηρήσει το υψηλότερο επίπεδο ανταμοιβών προσομοίωσης Supercharger».

    Η Freeway έχει επεξεργαστεί περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια σε αξία, σύμφωνα με τον ιστότοπό της, αν και αυτός ο ισχυρισμός δεν μπορούσε να επαληθευτεί από κάποιον τρίτο ανεξάρτητο ελεγκτή. Δεν υπάρχει τίποτα στον ιστότοπο που να εξηγεί πώς προσφέρθηκε οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας από τη Freeway πέρα από τη μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε περισσότερα κρυπτονομίσματα. Και παρόλο που μπορεί να ακούγεται υπέροχο να πληρώνεστε έναν τόνο χρημάτων για να μην κάνετε τίποτα, δεν δημιουργείται συνήθως έτσι κάποια πραγματική αξία στον κόσμο.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Cryptopolitan
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.