Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων κηρύχθηκαν παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο από την FCA

    Τα ΑΤΜ για Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα είναι πλέον παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή από την Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς της Βρετανίας (Financial Conduct Authorit-FCA). Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λειτουργεί επί του παρόντος ένα ATM Bitcoin το κάνει παράνομα και θα πρέπει να το σταματήσει, σύμφωνα με την κυβερνητική ρυθμιστική αρχή. «Τα Crypto ATM που προσφέρουν υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι εγγεγραμμένα σε εμάς και να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου για το ξέπλυμα χρήματος», ανακοίνωσε η FCA στον ιστότοπό της. «Καμία από τις εγγεγραμμένες σε εμάς εταιρείες κρυπτοσυστημάτων δεν έχει εγκριθεί να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης ATM, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε από αυτές που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο το κάνει παράνομα και οι καταναλωτές δεν πρέπει να τις χρησιμοποιούν», συνέχισε η FCA.

    Δεν είναι σαφές πόσα ΑΤΜ bitcoin μπορεί να λειτουργούν αυτήν τη στιγμή σε ολόκληρη τη Βρετανία, αν και η διαδικτυακή υπηρεσία παρακολούθησης Coin ATM Tracker ισχυρίζεται ότι υπάρχουν επί του παρόντος 84 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος ιστότοπος απαριθμεί πάνω από 34.000 ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων μόνο στις ΗΠΑ, μακράν τον μεγαλύτερο αριθμό στον κόσμο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.