Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Instagram ξεκινάει δοκιμαστικά την χρήση NFT αυτήν την εβδομάδα

    Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri, ανακοίνωσε σήμερα ότι η πλατφόρμα πρόκειται να ξεκινήσει να δοκιμάζει NFT με επιλεγμένους δημιουργούς στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα. Ο Mosseri σημείωσε ότι δεν θα υπάρχουν χρεώσεις που να σχετίζονται με τη δημοσίευση ή την κοινή χρήση ενός ψηφιακού συλλεκτικού υλικού στο Instagram. Κατά την έναρξη της κυκλοφορίας, τα υποστηριζόμενα blockchain για την προβολή των NFT στο Instagram είναι το Ethereum και το Polygon, ενώ η υποστήριξη για το Flow και το Solana θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

    Τα πορτοφόλια τρίτων που είναι συμβατά για χρήση θα περιλαμβάνουν το Rainbow, το Trust Wallet και το MetaMask. Οι δημιουργοί και τα άτομα που συμμετέχουν στη δοκιμή μπορούν πλέον να μοιράζονται NFT που έχουν δημιουργήσει ή που έχουν αγοράσει στην κύρια ροή, τις ιστορίες ή τα μηνύματα.

    Ο Mosseri υπογράμμισε ότι μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων έχει πρόσβαση στη δοκιμή, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει περισσότερες λειτουργίες που σχετίζονται με τα NFT στο μέλλον μόλις λάβει σχόλια από τις αρχικές δοκιμές της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.