Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Spotify καταρτίζει σχέδια για συμμετοχή στην συλλεκτική μόδα των NFT

    Η σουηδική υπηρεσία ροής ήχου, το Spotify μπορεί να σχεδιάζει να μεταβεί στο τρένο του blockchain και του NFT. Η εικασία προκύπτει από δύο πρόσφατες αγγελίες εργασίας που δημοσιεύτηκαν από το Spotify.
    Δύο πρόσφατες αγγελίες εργασίας δείχνουν ότι το Spotify στρατολογεί άτομα για να εργαστούν σε ένα έργο το οποίο είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο που σχετίζεται με το "Web3". Το Spotify είναι η τελευταία χρονικά εταιρία που δραστηριοποιείται στα NFT και αντιμετωπίζει τον πιθανό ανταγωνισμό από νεοφυείς επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων. Αυτή την εβδομάδα, ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε μια αναφορά των Financial Times νωρίτερα φέτος ότι το Instagram θα αρχίσει σύντομα να υποστηρίζει NFT. Άλλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Twitter και του Reddit, εργάζονται επίσης για τη δημιουργία νέων λειτουργιών για την εμφάνιση ή τη διαπραγμάτευση NFT. Τα NFT χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να πιστοποιήσουν την ιδιοκτησία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Η συντριπτική πλειονότητα των NFT αξίας 17,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαπραγματεύτηκαν πέρυσι αφορούσαν έργα εικαστικών, παιχνίδια και συλλεκτικά αντικείμενα, σύμφωνα με το market tracker Nonfungible.com.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.