Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Υποψήφιος κυβερνήτης του Τέξας σχεδιάζει να κάνει το Τέξας την «ακρόπολη του Bitcoin»

    Ο υποψήφιος κυβερνήτης του Τέξας, Don Huffines, δήλωσε ότι "έχει δεσμευτεί να κάνει το Τέξας την ακρόπολη του bitcoin και έχει δημοσιεύσει ένα σχέδιο που περιγράφει λεπτομερώς την προσπάθεια. Ως ηγέτης στην καινοτομία, το Τέξας πρέπει να ηγηθεί της χώρας στην υιοθέτηση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων", αναφέρει. Συνεχίζει λέγοντας ότι "όχι μόνο αναγνωρίζοντας, υποστηρίζοντας και προωθώντας τη βιομηχανία, αλλά χρησιμοποιώντας επίσης τους φυσικούς μας πόρους και τη δύναμη του κράτους μας για να νομιμοποιήσει το Bitcoin ως αποθήκη αξίας, μέσο ανταλλαγής και λογιστική μονάδα".

    Ο Huffines λέει ότι η πολιτεία πρέπει να σταματήσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση από το να «κάνει διακρίσεις σε βάρος των κατόχων Bitcoin» και «να προσπαθήσει να κλείσει ή να περιορίσει τους Τεξανούς που αγαπούν την ελευθερία που επενδύουν στο Bitcoin». Το σχέδιο όχι μόνο απαιτεί μια δήλωση που καθιστά το bitcoin νόμιμο χρήμα, αλλά απαιτεί τη σύσταση της Επιτροπής Πολιτικής Bitcoin & Κρυπτονομισμάτων, «η οποία θα έχει ως αποστολή να εντοπίσει τη χρησιμότητα των νομισμάτων που μπορούν να αναγνωριστούν ως αποδεκτό νόμισμα του Τέξας».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.