Jump to content



  • yanni
    yanni

    Cyclops and Cyclops Advanced PC cases από την Aerocool

    Η Aerocool προσπαθεί να συνδυάσει χρήσιμα χαρακτηριστικά, φουτουριστική σχεδίαση και παράλληλα χαμηλό κόστος στα νέα αυτά προϊόντα της. Θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις μαύρου και κόκκινου χρώματος και είναι κατασκευασμένα από ατσάλι πάχους 0,5 χιλιοστών. Υποστηρίζονται μητρικές ATX, micro-ATX και mini-ATX καθώς και κάρτες γραφικών με μήκος έως και 39 εκατοστά. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος για την ψύκτρα του επεξεργαστή είναι 15,5 εκατοστά. Τα ανοίγματα που υπάρχουν στο motherboard tray επιτρέπουν εκτεταμένο cable management, ενώ ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην περιοχή που φιλοξενείται ο επεξεργαστής, επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και τοποθέτηση του backplate, σε περίπτωση χρήσης aftermarket ψύξης που διαθέτει το δικό της.

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά έχουμε ένα φίλτρο για την σκόνη για το τροφοδοτικό, ακρυλικό παράθυρο στο πλάι του κουτιού, και ένα ειδικό αντάπτορα για τοποθέτηση ανεμιστήρα ή δίσκου στην 3,5'' θέση που προορίζεται για floppy ή card readers. Υπάρχει πρόβλεψη για μέχρι δύο optical drives, τρία hard drives των 3,5'' και δύο των 2,5''. Το Cyclops διαθέτει δύο υποδοχές USB 2.0, μία μικροφώνου και μία ακουστικών, ενώ το Cyclops Advanced στην θέση των USB 2.0 διαθέτει USB 3.0 υποδοχές. Τέλος, το Cyclops θα έρχεται με προεγκατεστημένο έναν ανεμιστήρα των 12 εκατοστών στα 1200rpm, ενώ το Advanced θα έρχεται με δύο, ο ένας εκ των οποίων θα διαθέτει και κόκκινο LED φωτισμό.

     


    B front 3 light


    B open 2


    B side 2


    back

     


    Τα δύο νέα αυτά κουτιά θα είναι διαθέσιμα από αυτή την εβδομάδα στα μαγαζιά, με τις προτεινόμενες τιμές να ξεκινάνε από τα 40,90 ευρώ, χωρίς στην τιμή αυτή να περιλαμβάνεται ο φόρος.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.