Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ένας παίκτης του Minecraft ξεκίνησε να χτίσει το γνωστό σύμπαν μέσα στο παιχνίδι

    Ο Christopher Slayton πέρασε δύο μήνες εξερευνώντας τις μαύρες τρύπες, εντοπίζοντας τα χρώματα των δακτυλίων του Κρόνου και κοιτάζοντας τη Γή από το διάστημα. Δεν χρειάστηκε να αφήσει το γραφείο του για να το κάνει. Ξεκίνησε να κατασκευάσει ολόκληρο το παρατηρήσιμο σύμπαν, μπλοκ με μπλοκ, στο Minecraft, το πολύ γνωστό πλέον βιντεοπαιχνίδι όπου οι χρήστες χτίζουν και εξερευνούν κόσμους. 
    Στο τέλος ένιωθε σαν να είχε ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του σύμπαντος. «Όλοι φρικάρουν για τη δύναμη και την επεκτατικότητα του σύμπαντος, κάτι το οποίο δεν είχα καταλάβει. Αλλά αφού δούλεψα έναν μήνα και 15 ημέρες για την κατασκευή του και επιπλέον δύο εβδομάδες για να δημιουργήσω ένα βίντεο στο YouTube που το αποκάλυπτε, συνειδητοποίησα ακόμη περισσότερο πόσο όμορφο είναι». Ο Christopher Slayton, γνωστός ως ChrisDaCow στο YouTube, στο Reddit, στο Twitter, στο Instagram και στο TikTok, εστιάζει στο Minecraft  αποκλειστικά για σχεδόν μια δεκαετία. Άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με τις «κατασκευές» του, τα οποία είναι τοπία που δημιουργεί μέσα στο παιχνίδι, στο YouTube από το 2019. Αυτό το κανάλι έχει γίνει η κύρια προτεραιότητά του από τότε που αποφοίτησε από το λύκειο φέτος.

     

     

    Για το βίντεο σχετικά με την αποστολή για την οικοδόμηση του σύμπαντος, ξεκίνησε πέφτοντας με αλεξίπτωτο για να δει τον πλανήτη από μια διαφορετική οπτική γωνία πριν εργαστεί για να δημιουργήσει την εκδοχή του για το σύμπαν. «Ο μόνος τρόπος να εκτιμήσουμε πραγματικά την ομορφιά του πλανήτη μας είναι να πηδήξουμε από ένα αεροπλάνο», δήλωσε.

    Συμβουλεύτηκε φωτογραφίες για κάθε λεπτομέρεια στο σύμπαν του Minecraft και έμαθε ξανά μαθηματικές έννοιες για να φτιάξει τη δημιουργία του σε κλίμακα, φροντίζοντας οι γωνίες και οι αναλογίες να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. 

     

    10xp-minecraft-jumbo.webp

     

    Ο ChrisDaCow κρατά ένα σημειωματάριο και ένα τετράδιο για να οργανώσει τα βίντεο του, να σημειώσει ιδέες και να κρατήσει σημειώσεις σχετικά με το θέμα που μελετά. Στα βίντεο, επιδεικνύει τις καλλιτεχνικές του ικανότητες σε έναν πίνακα, όπως όταν μιλάει για τους δακτυλίους των πλανητών, ενώ εξηγεί την ιδέα που δημιούργησε στο Minecraft.

    «Είναι πραγματικά ικανοποιητικό να μπορείς να πετάξεις μέσα από μερικούς γαλαξίες ή να δεις μια μαύρη τρύπα, όχι μόνο μέσα από την ταινία Interstellar ή κάτι τέτοιο», είπε.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Christopher Slayton
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.