Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Διέρρευσαν βίντεο από το Grand Theft Auto VI

    Ένας χάκερ δημοσίευσε αυθεντικά ακυκλοφόρητα πλάνα από την ανάπτυξη του Grand Theft Auto VI, του πιο αναμενόμενου βιντεοπαιχνιδιού από την Take-Two Interactive Software. 
    Η συλλογή με τα ακυκλοφόρητα βίντεο προσφέρει μια εκτενή και μη εξουσιοδοτημένη ματιά στη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κλάδο. Μια διαρροή αυτής της κλίμακας είναι τόσο σπάνια που μερικοί άνθρωποι αμφισβητούν την αυθεντικότητά της όταν εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο, αλλά όσοι γνωρίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού είπαν ότι τα βίντεο είναι αληθινά. Τα πλάνα παρέχουν μια πρώιμη και ακατέργαστη άποψη των σχεδίων για το Grand Theft Auto VI, αν και η τελική έκδοση θα φαίνεται πολύ πιο "δουλεμένη".

    Η Take-Two ζήτησε από το YouTube και άλλους ιστότοπους να αφαιρέσουν τα βίντεο, επικαλούμενη αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά όχι πριν από την ευρεία διάδοσή τους.

     

     

    Η Rockstar Games, το στούντιο Take-Two που κατασκευάζει το Grand Theft Auto, επιβεβαίωσε τη διαρροή σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter τη Δευτέρα. Σε αυτή τη δήλωση, κατηγόρησε μια «εισβολή στο δίκτυο» που επέτρεψε την ανάκτηση του περιεχομένου, έχοντας ως αποτέλεσμα οι μετοχές της Take-Two να υποχωρήσουν έως και 3,3%. Ο εισβολέας δημοσίευσε δεκάδες ακυκλοφόρητα βίντεο από το Grand Theft Auto VI σε έναν διαδικτυακό forum το Σαββατοκύριακο. Στο forum, το άτομο πρότεινε ότι ήταν ο ίδιος χάκερ που διείσδυσε στην Uber Technologies σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα. Ο ισχυρισμός δεν έχει επαληθευτεί. Ο χάκερ ανέφερε σε ένα μήνυμα παρακολούθησης για το επερχόμενο παιχνίδι Grand Theft Auto, "Ψάχνω να διαπραγματευτώ μια συμφωνία" και έθεσε την προοπτική δημοσίευσης περισσότερων εσωτερικών πληροφοριών σχετικά με το έργο.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Patrick T. Fallon/Bloomberg
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.