Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Σαουδική Αραβία θα επενδύσει 37 δισεκατομμύρια δολάρια στο τομέα του gaming

    Ο όμιλος gaming που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, "The Savvy Gaming Group" θα επενδύσει 37,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε στον τομέα του gaming, ως μέρος μιας προσπάθειας για επέκταση του ρόλου του βασιλείου στον τομέα.
    Το Savvy είναι έτοιμο να αγοράσει πολλές εταιρείες gaming και να ξεκινήσει πολλές δικές του. Η The Savvy Gaming Group, έχει διαθέσει περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια δολάρια "για την απόκτηση και την ανάπτυξη ενός κορυφαίου εκδότη παιχνιδιών ώστε να γίνει στρατηγικός συνεργάτης ανάπτυξης", σύμφωνα με το πρακτορείο Τύπου του βασιλείου. Άλλα 18 δισεκατομμύρια δολάρια είναι δεσμευμένα για διάφορες μικρότερες επενδύσεις. Οι προσπάθειες της The Savvy Gaming Group, αναμένεται να ιδρύσει 250 εταιρείες παιχνιδιών και να δημιουργήσει 39.000 θέσεις εργασίας, σημείωσε το πρακτορείο Τύπου. Τις επενδύσεις ανακοινώνει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Eniola Odetunde/Axios
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.