Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AMD ενεργεί άμεσα, αποσύροντας τους τελευταίους drivers, επειδή το χαρακτηριστικό Anti-Lag+ ενεργοποιεί το Anti-Cheat της Valve

      Ο τελευταίος οδηγός Radeon της AMD ενεργοποιεί το σύστημα anti-cheat της Valve

    Η AMD απέσυρε γρήγορα τον τελευταίο οδηγό Radeon σήμερα το απόγευμα, επειδή η χρήση του με το Counter Strike 2 της Valve θα μπορούσε να οδηγήσει σε απαγόρευση από το εργαλείο Anti-Cheat της Valve σύμφωνα με το χρήστη του X (πρώην Twitter) @9550pro. Η AMD υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα, ενώ η Valve σχεδιάζει να εντοπίσει τους επηρεαζόμενους χρήστες και να άρει την απαγόρευσή τους μόλις όλα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

     

     

    Ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η AMD στο λογισμικό AMD Software: Adrenalin Edition 23.10.1 για επεξεργαστές γραφικών Radeon ήταν η υποστήριξη Anti-Lag+ για το παιχνίδι Counter Strike 2 της Valve. Αλλά όπως αποδεικνύεται, η υποστήριξη του χαρακτηριστικού Anti-Lag+ υλοποιήθηκε με την παράκαμψη των λειτουργιών του engine.dll, κάτι που η VAC θεωρεί εξαπάτηση και ενεργεί αναλόγως, αποκλείοντας τους χρήστες.

    "Το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης της AMD έχει καταστήσει διαθέσιμο το χαρακτηριστικό 'Anti-Lag+' για το CS2, το οποίο υλοποιείται με την παράκαμψη των λειτουργιών του engine dll", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Valve. "Αν είστε πελάτης της AMD και παίζετε CS2, ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ το ANTI-LAG/+. Οποιαδήποτε παραποίηση του κώδικα CS θα οδηγήσει σε αποκλεισμό από τη VAC. Μόλις η AMD στείλει μια ενημερωμένη έκδοση, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά του εντοπισμού των επηρεαζόμενων χρηστών και της αντιστροφής της απαγόρευσης".

    Το Anti-Lag+ της AMD είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας FidelityFX Super Resolution 3 της AMD, η οποία λειτουργεί σήμερα στα τελευταία προϊόντα της σειράς Radeon RX 7000 της AMD, από τις καλύτερες κάρτες γραφικών που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Δεδομένου ότι οι απαιτητικοί παίκτες με τις πιο πρόσφατες κάρτες γραφικών τείνουν να ενεργοποιούν όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, μπορούμε μόνο να αναρωτηθούμε πόσοι άνθρωποι αποκλείστηκαν λόγω της εφαρμογής του Anti-Lag+ της AMD στο Counter-Strike 2.

     

    Εν τω μεταξύ, το τελευταίο λογισμικό της AMD: Adrenalin Edition 23.10.1 υποστηρίζει επίσης τρεις σημαντικούς τίτλους: Assassin's Creed Mirage, The Lords of the Fallen και Forza Motorsport. Ως εκ τούτου, η απόσυρση επηρεάζει τους παίκτες που θέλουν να παίξουν αυτούς τους τίτλους με τους τελευταίους οδηγούς.


    Πηγή
    Φωτογραφία: AMD
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.