Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AMD κυκλοφορεί το αποκλειστικό πρόγραμμα οδήγησης γραφικών Adrenalin RDNA για τα Lies of P

      Η AMD έδωσε προτεραιότητα στις βελτιστοποιήσεις ειδικά για το RDNA πριν εργαστεί για την ευρεία συμβατότητα των GPU AMD

    Η AMD κυκλοφόρησε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών Adrenalin που προσθέτει υποστήριξη για το νέο Souls-like παιχνίδι Lies of P, με την ονομασία Adrenalin Edition 23.20.11.01 for Lies of P. Σε αντίθεση με τις συνήθεις κυκλοφορίες προγραμμάτων οδήγησης για παιχνίδια, η AMD έκανε αυτή την ενημέρωση αποκλειστική για τις GPUs της σειράς RX 5000, 6000 και 7000 (επιτραπέζιες και φορητές), εμποδίζοντας τη συμβατότητα με τις GPUs Polaris (RX 400/500) καθώς και τις κάρτες γραφικών και τις ενσωματωμένες GPUs που βασίζονται στο τσιπ Vega.

     

    Οι σημειώσεις διορθώσεων της AMD δεν αποκαλύπτουν γιατί αυτή η τελευταία ενημερωμένη ενημερωμένη έκδοση είναι αποκλειστική για τα RDNA 1, 2 και 3. Προφανώς, όμως, η AMD θέλησε να δώσει προτεραιότητα στις βελτιστοποιήσεις RDNA για το παιχνίδι προτού εργαστεί για την ευρεία συμβατότητα παιχνιδιού σε παλαιότερες GPU. Όπως υποδηλώνει το όνομα του προγράμματος οδήγησης, αυτή η νέα ενημέρωση είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο Lies of P και δεν περιλαμβάνει πρόσθετες διορθώσεις σφαλμάτων του προγράμματος οδήγησης ή βελτιστοποιήσεις του προγράμματος οδήγησης για άλλους τίτλους.

     

    Η ομάδα ανάπτυξης του Lies of P μοιράστηκε επίσης τη νέα αποκλειστική ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης της AMD σε συνδυασμό με την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης της Nvidia στη σελίδα Steam του παιχνιδιού, σημειώνοντας ότι αυτές οι ενημερώσεις έχουν ρυθμιστεί ειδικά για το Lies of P. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο για ένα στούντιο παιχνιδιών να αφιερώνει μια ανάρτηση στο blog Steam εξ ολοκλήρου σε ενημερώσεις προγράμματος οδήγησης γραφικών που βελτιώνουν την απόδοση, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτές οι ενημερώσεις παρέχουν μεγάλη βελτίωση απόδοσης.

     

    Το Lies of P είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι περιπέτειας δράσης τύπου Souls που διαδραματίζεται σε μια πόλη που ονομάζεται Krat, γεμάτη από δηλητηριασμένους κακοποιούς που λαχταρούν την αιματοχυσία. Η ιστορία του παιχνιδιού περιγράφεται ως μια αντίστροφη εκδοχή του Pinocchio της Disney, όπου ο κύριος χαρακτήρας πρέπει να ξετυλίξει αδιευκρίνιστα μυστικά και να αντιμετωπίσει δυσάρεστες καταστάσεις με αλήθεια ή ψέματα στην προσπάθειά του να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι.

     

    Για το παιχνίδι προτείνονται ελάχιστες προδιαγραφές συστήματος με τετραπύρηνο Ryzen 3 1200 ή Core i3-6300, 8GB μνήμης RAM και Radeon RX 560 4GB ή GeForce GTX 960 4GB. Αλλά για την καλύτερη εμπειρία, οι προγραμματιστές συνιστούν τουλάχιστον 16GB RAM και είτε μια Radeon RX 6500 XT 4GB είτε μια GeForce GTX 1660 6GB τουλάχιστον.

     

    Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από δύο ημέρες. Ας ελπίσουμε ότι η AMD θα έχει έτοιμη μέχρι τότε μια άλλη ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης, που θα υποστηρίζει τις παλαιότερες αρχιτεκτονικές GPU της.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Steam
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.