Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Remedy ανακοινώνει επίσημα το Control 2

    Σύμφωνα με το Pure Xbox, η Remedy Entertainment εργάζεται σε μια συνέχεια του πρωτότυπου Control, το Control 2, και αναπτύσσεται και δημοσιεύεται από κοινού με την 505 Games, με την τελευταία να δημοσιεύει ειδικά την έκδοση της κονσόλας.

    Το παιχνίδι βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο της “ιδέας”, επομένως η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι πολύ μακριά και έρχεται σίγουρα στο Xbox Series X | S μαζί με PS5 και PC και θα αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τη μηχανή Northlight της Remedy.

    Η Remedy ανακοίνωσε το 2021 ότι υπήρχαν σχέδια για ένα “παιχνίδι Control μεγαλύτερου προϋπολογισμού” στο μέλλον, αλλά εκείνη την εποχή απέφυγε να το αποκαλέσει “Control 2” ή να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Remedy επιβεβαίωσε ότι το προαναφερθέν παιχνίδι “μεγαλύτερου προϋπολογισμού” ήταν πράγματι το έργο που τώρα ονομάζεται “Control 2”.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.