Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sony ανακοίνωσε το The Last of Us Part II Remastered

      Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο με νέες λειτουργίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

    Η Sony και η Naughty Dog επιβεβαίωσαν την πολυαναμενόμενη remastered έκδοση του The Last of Us Part II. Έρχεται τρία χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του στο PlayStation 4, αυτή η νέα εγγενής έκδοση για το PlayStation 5 θα φέρει νέες λειτουργίες, όπως η επιβίωση τύπου rogue, το mini game Guitar Free Play, αναβαθμισμένα γραφικά, καθώς και σχολιασμό από τους devs του παιχνιδιού.

     

    Η βραβευμένη ιστορία θα παραμείνει αναλλοίωτη για αυτό το remaster, αλλά η Naughty Dog έχει αναβαθμίσει τα γραφικά και τις επιλογές προσβασιμότητας για τους παίκτες του PlayStation 5 που μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει "έξοδο 4K στο Fidelity Mode, 1440p upscaled σε 4K στο Performance Mode, μια επιλογή Unlocked Framerate για τηλεοράσεις που υποστηρίζουν VRR, αυξημένη ανάλυση υφής, αυξημένες αποστάσεις Level-of-Detail, βελτιωμένη ποιότητα σκιών, ρυθμό δειγματοληψίας animation και πολλά άλλα".

     

    Όσον αφορά τα νέα modes, το No Return είναι ένα rogue-like survival mode που προσφέρει μια εμπειρία εστιασμένη στη μάχη, φιλοξενώντας τυχαίους εχθρούς και ξεκλειδώσιμους χαρακτήρες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Εν τω μεταξύ, το Guitar Free Play κάνει το δημοφιλές μίνι-παιχνίδι μια δική του εμπειρία με πετάλια FX, διαφορετικά όργανα και διάφορες διαθέσεις μέσα στο παιχνίδι.

     

     

    Τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του remaster περιλαμβάνουν ματιές σε διάφορα ημιτελή επίπεδα (με σχολιασμό από τους προγραμματιστές) που είχαν κοπεί από την κύρια εμπειρία, καθώς και σχολιασμό από τον σκηνοθέτη σε όλα τα cutscenes της καμπάνιας με τις φωνές του σκηνοθέτη Neil Druckmann, της Halley Gross, και των ηθοποιών Troy Baker, Ashley Johnson και Laura Bailey.

    "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που φέρνουμε εγγενώς το The Last of Us Part II στο PlayStation 5 ως τον οριστικό τρόπο για να βιώσετε τη συνέχεια και όλα όσα έχει να προσφέρει, προσφέροντας παράλληλα στους νέους και παλιούς οπαδούς βαθύτερα επίπεδα εκτίμησης για τη δουλειά που έγινε σε αυτό", προσθέτει η Naughty Dog.

    Το The Last of Us Part II Remastered θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου, ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 5 Δεκεμβρίου. Αν και η τιμή της αυτόνομης έκδοσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, η Sony θα προσφέρει μια επιλογή αναβάθμισης αξίας 10 δολαρίων για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους την αρχική ψηφιακή έκδοση στο PlayStation 4.


    Πηγή
    Φωτογραφία: neowin.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.