Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το PlayStation εργάζεται πάνω σε NFT και τεχνολογία blockchain

    Μια νέα πατέντα υποδηλώνει ότι η Sony Interactive Entertainment διερευνά ενεργά τη χρήση των NFT και της τεχνολογίας blockchain στα παιχνίδια.

    Αρχικά κατατέθηκε πέρυσι και δημοσιεύθηκε αυτόν τον μήνα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Sony τιτλοφορείται με το «Παρακολούθηση Μοναδικών Ψηφιακών Περιουσιακών Στοιχείων εντός του παιχνιδιού με χρήση διακριτικών σε κατανεμημένο βιβλίο».

    Καλύπτει ένα σύστημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της δημιουργίας, της χρήσης, της τροποποίησης και της μεταφοράς ψηφιακών στοιχείων που δημιουργήθηκαν σε ένα παιχνίδι ή/και περιουσιακών στοιχείων που δημιουργήθηκαν με βάση το παιχνίδι ενός βιντεοπαιχνιδιού.

    Οι εταιρείες παιχνιδιών που έχουν ξεκινήσει projects σε NFT ή σκέφτονται να το κάνουν περιλαμβάνουν την Square Enix, την Ubisoft, την Konami και τη Sega.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.