Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Netflix αποκαλύπτει το «Kaleidoscope», μια μη γραμμική τηλεοπτική σειρά

    Η νέα σειρά ανθολογίας του Netflix "Kaleidoscope" θα προσφέρει στους θεατές μια μοναδική εμπειρία βλέποντας μια ομάδα επιδέξιων κλεφτών να προσπαθεί να κάνει μια ληστεία που σχεδιαζόταν για περισσότερα από 20 χρόνια. Σε ένα trailer, το καστ και το συνεργείο μοιράζονται τις περιπλοκές της σειράς και τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιάζεται η σειρά.

    «Κάθε επεισόδιο έχει πολλαπλές συνδέσεις με κάθε άλλο επεισόδιο», είπε ο δημιουργός, συγγραφέας, παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Eric Garcia στο trailer. 

    Στη σειρά των οκτώ επεισοδίων, το κοινό θα παρακολουθήσει «μια ομάδα αριστοτεχνικών κλεφτών και την προσπάθειά τους να σπάσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο για τη μεγαλύτερη "μπάζα" στην ιστορία. Φρουρούμενο από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας στον κόσμο και με την επιβολή του νόμου για την υπόθεση, κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει ένα κομμάτι από ένα περίτεχνο παζλ διαφθοράς, απληστίας, εκδίκησης, δολοπλοκίας, αφοσίωσης και προδοσίας», αναφέρεται στην περιγραφή της σειράς, η οποία κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1 Ιανουαρίου.

    Κάθε θεατής θα τα δει από τη δικιά του οπτική, με τα επεισόδια να ορίζονται από χρώματα όπως το "Μπλε" ή το "Βιολετί", μέχρι το φινάλε της σειράς "White: The Heist".

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.