Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AMD Παρουσιάζει την FSR 3.1: Αναβαθμίζοντας την Οπτική Ποιότητα στα Παιχνίδια με Βελτιωμένη Ανάλυση

      Το τελευταίο επίτευγμα της AMD υπόσχεται βελτιωμένα γραφικά και επιδόσεις

    Η AMD έχει κάνει ένα σημαντικό άλμα μπροστά στον κόσμο του gaming με την ανακοίνωση της AMD FidelityFX Super Resolution 3.1 (FSR 3.1), εισάγοντας σημαντικές βελτιώσεις, νέες δυνατότητες και ενημερώσεις με στόχο τη βελτίωση της οπτικής αισθητικής και της απόδοσης των παιχνιδιών. Αποκαλύφθηκε στο συνέδριο GDC 2024, το FSR 3.1 υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα της αναλύσεως, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της χρονικής σταθερότητας και της μείωσης του φαινομένου του "ghosting", εξασφαλίζοντας μια ομαλότερη και πιο αφοπλιστική εμπειρία gaming.

     

    Με την εισαγωγή του FSR 3.1, η AMD στοχεύει στο να αποσυνδέσει την ανάλυση από την παραγωγή καρέ, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν την τεχνολογία παραγωγής καρέ του FSR 3.1 αρμονικά με άλλες λύσεις ανάλυσης που υποστηρίζονται από τα παιχνίδια τους. Επιπλέον, η νέα διεπαφή FidelityFX API απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης για τους προγραμματιστές παιχνιδιών, διευκολύνοντας την αντιμετώπιση σφαλμάτων και εξασφαλίζοντας τη μελλοντική συμβατότητα με μελλοντικές ενημερώσεις του FSR. Επιπλέον, το FSR 3.1 επεκτείνει την υποστήριξή του σε Vulkan και το Xbox Game Development Kit (GDK), διευρύνοντας τη συμβατότητά του σε όλες τις πλατφόρμες gaming.

     

    Το πρώτο παιχνίδι που θα επωφεληθεί από το AMD FSR 3.1 είναι το κριτικά αξιολογημένο Ratchet & Clank: Rift Apart από την Insomniac Games, την Nixxes Software και τη Sony Interactive Entertainment. Αυτή η ενημέρωση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις του FSR 3.1, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της ποιότητας της εικόνας και της αποσύνδεσης της παραγωγής καρέ από την ανάλυση, προσφέροντας στους παίκτες μια οπτικά εκθαμβωτική και ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Το AMD FSR 3.1 στοχεύει στο να εξοπλίσει τους προγραμματιστές με βελτιωμένα εργαλεία και δυνατότητες για την παροχή των κορυφαίων γραφικών και απόδοσης στο gaming, υποσχόμενο ένα συναρπαστικό μέλλον για τη gaming κοινότητα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: AMD
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.