Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Gigabyte απαντά στις αναφορές για την τιμή SOC Voltage κάτω από 1.3V στις AMD Μητρικές κάρτες με socket AM5

      Eπιβεβαιώνεται ότι η τάση SoC στις μητρικές πλακέτες AM5 της GIGABYTE είναι κάτω από 1,3V, σύμφωνα με την AMD

    Η GIGABYTE αντιδρά στις πρόσφατες αναφορές μέσων σχετικά με την τιμή της τάσης SoC Voltage σε μητρικές πλακέτες AMD AM5. Η εταιρεία επισημαίνει ότι η μέθοδος μέτρησης και το σημείο μέτρησης είναι κρίσιμα για την ακριβή προβολή της τιμής της τάσης SoC Voltage. Αναφέρει ότι η εσωτερική τάση SoC της CPU ("SVI3 interface") είναι ο καθοριστικός δείκτης για τις μητρικές πλακέτες, και η τιμή της τάσης PWM Output Voltage είναι αναμενόμενο να είναι υψηλότερη από την εσωτερική τάση SoC της CPU λόγω φυσικών παραγόντων.

     

    Η GIGABYTE αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό HWiNFO για την ακριβή παρακολούθηση της εσωτερικής τάσης SoC της CPU μέσω της διεπαφής SVI3. Επιβεβαιώνεται ότι η τάση SoC στις μητρικές πλακέτες AM5 της GIGABYTE είναι κάτω από 1,3V, σύμφωνα με την AMD. Η εταιρεία δηλώνει ότι όλες οι μητρικές πλακέτες της σειράς AM5 ακολουθούν την τελευταία οδηγία της AMD για την τάση SoC στα 1,3V όταν είναι ενεργοποιημένο το EXPO.

    Θα θέλαμε να τοποθετηθούμε σχετικά με τις πρόσφατες αναφορές μέσων που αφορούν την τιμή του SoC Voltage πάνω από τα 1,3V σε GIGABYTE μητρικές πλακέτες AMD AM5 όταν το EXPO είναι ενεργοποιημένο στη πιο πρόσφατη beta έκδοση BIOS.

    Η πλήρη δήλωση της εταιρίας, έχει ως εξής:

     

    Η GIGABYTE σέβεται και εκτιμά την πολύχρονη υποστήριξη και προτίμηση των μέσων στις μητρικές κάρτες GIGABYTE. Όσον αφορά τη διαδικασία μέτρησης του SOC Voltage, το σημείο και η μέθοδος μέτρησης είναι κρίσιμα, καθώς η τιμή του SOC Voltage θα διαφέρει ανάλογα με αυτά. Η εσωτερική τάση SOC της CPU ("SVI3 interface") είναι ο πιο καθοριστικός δείκτης για τις μητρικές κάρτες και, κατά κανόνα, το PWM Output Voltage θα είναι υψηλότερο από το εσωτερικό SOC Voltage της CPU ("SVI3 interface") λόγω διαφόρων φυσικών παραγόντων.

     

    Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό HWiNFO για την ακριβή παρακολούθηση της εσωτερικής τάσης SOC της CPU (διεπαφή SVI3), η οποία αναφέρεται στο HWiNFO ως "CPU VDDCR_SOC Voltage (SVI3 TFN)". Η μέτρηση γίνεται από τον εσωτερικό αισθητήρα της CPU για να δείξει την ακριβή τάση. Η GIGABYTE χρησιμοποιεί το HWiNFO για την παρακολούθηση του SoC Voltage στις μητρικές AM5 και είναι κάτω από 1,3V, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται επίσημα από την AMD. Το σύνολο της σειράς AM5 μητρικών καρτών της GIGABYTE ακολουθεί την τελευταία οδηγία της AMD για την τάση SOC στα 1,3V όταν είναι ενεργοποιημένο το EXPO. Ανατρέξτε στο ακόλουθο βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

     

     

    Η GIGABYTE βρίσκεται σε συνεχή στενή συνεργασία και ακολουθεί τις οδηγίες της AMD, ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με τις επίσημες προδιαγραφές και απαιτήσεις της AMD. Εκτιμούμε όλη την προσοχή και την υποστήριξη από τα μέσα και τους συνεργάτες. Το κίνητρό μας ήταν πάντα να παρέχουμε πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα στους χρήστες. Ως κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στοχεύοντας στο να απολαμβάνουν οι χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο PC τους.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.