Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Seasonic επεκτείνει την εγγύηση των τροφοδοτικών της σειράς VERTEX στα 12 χρόνια

      Όταν θα λήξει η εγγύηση το τροφοδοτικό σας θα είναι έτοιμο να πάει στο Γυμνάσιο

    Η Seasonic ανακοίνωσε μια σημαντική βελτίωση στα χαρακτηριστικά των τροφοδοτικών της σειράς Vertex, επεκτείνοντας την περίοδο εγγύησης από το βιομηχανικό πρότυπο των δέκα ετών σε έως και 12 έτη. Η επέκταση αυτή ισχύει για τη σειρά Vertex, προς το παρόν. Η απόφαση της εταιρείας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην αριστεία και την πίστη της στη μακροβιότητα των εξαρτημάτων της, με στόχο να παρέχει στους χρήστες πρόσθετη ασφάλεια και μεταπωλητική αξία.

    Τα τροφοδοτικά της σειράς VERTEX είναι τα πρώτα μοντέλα ATX 3.0 της Seasonic στην αγορά, τα οποία φέρνουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως η πλήρης modularity, η απόδοση 80+ Platinum, η υποστήριξη συσκευών PCIe 5.0, το καλώδιο 12VHPWR και πλέον μια αναβαθμισμένη περίοδο εγγύησης 12 ετών. Η διευρυμένη εγγύηση δείχνει ότι η Seasonic είναι έτοιμη να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της για μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων της, ενισχύοντας τη θέση της ως αξιόπιστο όνομα στις λύσεις τροφοδοτικών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.