Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το MacBook Pro της σειράς M3 θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης της Apple στις 30 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες

    Η επερχόμενη εκδήλωση "Scary Fast" της Apple θα επικεντρωθεί στα μοντέλα MacBook Pro της σειράς M3, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Η διατύπωση του Ming-Chi Kuo υποδηλώνει ότι αναμένει πολλαπλά τσιπ M3 και όχι μόνο ένα τσιπ M3, υπονοώντας την πιθανότητα τσιπ M3, M3 Pro και M3 Max. Εάν η Apple κυκλοφορήσει τα τσιπ M3, M3 Pro και M3 Max ταυτόχρονα, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τα νέα τσιπ να παρουσιάζονται στα μοντέλα MacBook Pro 13, 14 και 16 ιντσών.

     

    Ο Kuo λέει ότι είχε προβλέψει προηγουμένως ότι η Apple δεν θα εισάγει πιθανότατα νέα μοντέλα MacBook Pro το 2023 λόγω των "περιορισμένων αποστολών του 4ου τριμήνου του 23" και αν τα νέα MacBook Pro κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, η περιορισμένη προσφορά θα διαρκέσει μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2024. Αναφέρει επίσης ότι οι αποστολές Mac έχουν μειωθεί λόγω της "περιορισμένης αναβάθμισης της υπολογιστικής ισχύος M2", η οποία μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple μπορεί να λανσάρει μοντέλα M3 MacBook Pro με χαμηλό όγκο παραγωγής.

     

    Ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει επίσης ότι η Apple έχει δοκιμάσει τα μοντέλα M3 Max και M3 Pro MacBook Pro, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτά τα μηχανήματα πρόκειται να ανανεωθούν. Ο Gurman μόλις την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε ότι η Apple δεν θα αναβαθμίσει τα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max μέχρι τις αρχές του 2024, οπότε φαίνεται ότι οι προβλέψεις του έχουν αλλάξει από τότε.

     

    Το γεγονός ότι τόσο ο Kuo όσο και ο Gurman προτείνουν τώρα ότι θα δούμε μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών στην εκδήλωση της Apple τον Οκτώβριο αποτελεί έκπληξη, επειδή πολλές από τις προηγούμενες πληροφορίες τους έδειχναν προς μια ανανέωση του 2024 για αυτές τις συσκευές.

     

    Ο Gurman υποστηρίζει ότι η Apple δεν θα ανανεώσει τα μοντέλα MacBook Air, Mac mini, Mac Studio ή Mac Pro αυτή τη στιγμή, γεγονός που αφήνει το iMac, το MacBook Pro 13 ιντσών, το MacBook Pro 14 ιντσών και το MacBook Pro 16 ιντσών για την εκδήλωση του Οκτωβρίου. Όπως έχει ήδη επισημάνει ο Gurman, αυτά είναι τα μηχανήματα που αντιμετωπίζουν παρατεταμένους χρόνους αποστολής στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

     

    Σύμφωνα με τον Kuo, αν τα μοντέλα M3 δεν καταλήξουν να ενισχύσουν τις αποστολές MacBook, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για ένα "ολοκαίνουργιο σχεδιαστικά MacBook Pro το 2025" και επίσης μια πιθανότητα η Apple να εξετάσει ένα "πιο προσιτό μοντέλο MacBook".


    Πηγή
    Φωτογραφία: macrumors.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.