Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google ανακοίνωσε το νέο Chromecast with Google TV (HD)

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο Chromecast με υποστήριξη HD streaming που κοστίζει μόλις 30 $ και διαθέτει τηλεχειριστήριο. Η εταιρεία λανσάρει το Chromecast with Google TV (HD) — ναι, αυτό είναι το επίσημο όνομα — σε 19 χώρες.

    Το νέο αυτό προϊόν έρχεται δύο χρόνια αφότου η Google κυκλοφόρησε ένα Chromecast $49 με υποστήριξη ροής 4K HDR το οποίο είχε και αυτό τηλεχειριστήριο. Το νέο Chromecast υποστηρίζει ροή 1080p.

    Το νέο Chromecast υποστηρίζει περισσότερες από 10.000 εφαρμογές που βρίσκονται στην πλατφόρμα Google TV, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, HBO Max, Disney+ και Prime video. Επιπλέον, η Google έχει βελτιώσει την υποστήριξη για ζωντανή τηλεόραση.

     

    Google-new-Chromecast.webp

     

    Το τηλεχειριστήριο είναι παρόμοιο με αυτό που αποστέλλεται με το Chromecast του 2020. Έχει το σχήμα ενός μισού ψωμιού για hot-dog με ένα δακτυλίδι πλοήγησης στην κορυφή ενώ συνοδεύεται με κουμπιά για Back, Home, Mute, Power, TV Input και Google Assistant. Τα χειριστήρια έντασης βρίσκονται στο πλάι. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει επίσης ένα ειδικό κουμπί για την εκκίνηση του YouTube και του Netflix. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν παρατεταμένα το κουμπί YouTube για να το αναπρογραμματίσουν για να ανοίξει το YouTube TV, το YouTube Music ή το YouTube kids.

     

    Chromecast-remote.webp

     

    Το Google Assistant στο τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να αναζητάτε εκπομπές, ταινίες και βίντεο μαζί με την παροχή φωνητικών ελέγχων για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε τον θερμοστάτη σας, να ανάβετε/σβήνετε τα φώτα σας ή ακόμα και να μεταδίδετε τη ροή της κάμερας ασφαλείας Nest απευθείας στην τηλεόραση.

     

    Profiles_Hero-Cropped.max-1000x1000-1-e1663869881651.webp

     

    Το νέο Chromecast συνοδεύεται από όλα τα καλούδια του Google TV, συμπεριλαμβανομένων προφίλ για διαφορετικούς χρήστες, μια καρτέλα προτεινόμενου περιεχομένου που ονομάζεται "For You", την καρτέλα "Βιβλιοθήκη" για τις αγορές και τις ενοικιάσεις σας από την Google και μια λίστα παρακολούθησης που θα μπορούσε να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές. Τον Μάιο, η εταιρεία πρόσθεσε δυνατότητες casting στην εφαρμογή Google TV και πρόσθεσε ότι το οικοσύστημα Android TV είχε ξεπεράσει το όριο των 110 εκατομμυρίων συσκευών.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Google
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.