Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG αποκτούν πρόσβαση σε νέα δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια

    Οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG σε όλη την Ευρώπη θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα νέων τηλεοπτικών καναλιών, καθώς η LG ανακοίνωσε την προσθήκη νέων δωρεάν τηλεοπτικών καναλιών (FAST), σε συνεργασία με τη Sony και τη Lionsgate. Τα νέα κανάλια περιλαμβάνουν τα Sony One Channels της Sony Pictures και μια ποικιλία καναλιών από τη Lionsgate, προσφέροντας περισσότερο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στους κατόχους των τηλεοράσεων LG.

     

    Τα νέα κανάλια της Sony περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη περιεχομένου, όπως κωμωδία, θρίλερ, δράμα και αθλητικά, ενώ η συνεργασία με τη Lionsgate φέρνει ακόμα περισσότερες επιλογές στους θεατές. Τα LG Channels διατίθενται σε έξυπνες τηλεοράσεις LG και προσφέρουν ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών καναλιών και κινηματογραφικών εκπομπών, που καλύπτουν τις προτιμήσεις όλων.

     

    Επιπλέον, οι τηλεθεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο πρώτης προβολής μέσω του νέου premium καναλιού LG 1, που θα περιλαμβάνει αναγνωρισμένες σειρές και επιτυχημένες παραγωγές. Με αυτές τις προσθήκες, τα LG Channels ενισχύουν τη θέση τους ως μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε έξυπνες τηλεοράσεις LG σε ολόκληρη την Ευρώπη, προσφέροντας πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο στους χρήστες.


    Φωτογραφία: LG
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.