Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Spotify φημολογείται ότι θα λανσάρει HiFi Audio ως μέρος του νέου Top-Tier συνδρομητικού πλάνου 'Supremium'

      Λογικά τα νέα χαρακτηριστικά του Spotify θα δημιουργήσουν νέα συνδρομητική βαθμίδα

    Η συνδρομητική βαθμίδα, η οποία ονομάστηκε εσωτερικά "Supremium", θα γίνει το πιο ακριβό πρόγραμμα του Spotify και θα περιλαμβάνει ήχο HiFi. Το Spotify ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προσφέρει ήχο HiFi το 2021, αλλά στη συνέχεια καθυστέρησε την έναρξη της λειτουργίας για άγνωστους λόγους. Η υπάρχουσα βαθμίδα "Premium" του Spotify κοστίζει 9,99 δολάρια για μεμονωμένα άτομα ή 15,99 δολάρια για οικογένειες. Για να διατηρήσει την ελκυστικότητα αυτού του συνδρομητικού προγράμματος μετά την κυκλοφορία του "Supremium", το Spotify θα παρέχει στους συνδρομητές Premium διευρυμένη πρόσβαση σε ηχητικά βιβλία μέσω ενός συγκεκριμένου αριθμού δωρεάν ωρών ακρόασης ή τίτλων.

     

    Το Apple Music απέκτησε υποστήριξη για τον ήχο Lossless το 2021 και οι χρήστες δεν χρειάζεται να πληρώσουν περισσότερα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν. Δεν υπάρχουν κλιμάκια συνδρομής στο Apple Music, οπότε ο ήχος Lossless περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα με εξαίρεση το Apple Music Voice Plan. Μια συνδρομή στο Apple Music κοστίζει 10,99 δολάρια το μήνα για μεμονωμένα άτομα ή 16,99 δολάρια για οικογένειες. Το Apple Music περιλαμβάνεται επίσης σε όλα τα πακέτα συνδρομής Apple One, τα οποία κυμαίνονται από 16,95 δολάρια το μήνα έως 32,95 δολάρια το μήνα.

     

    Με το Spotify Premium να κοστίζει μόλις 1 δολάριο λιγότερο από το Apple Music, φαίνεται πολύ πιθανό ότι το Supremium Tier του streamer θα έχει υψηλότερη τιμή από την ανταγωνιστική υπηρεσία της Apple. Το νέο κορυφαίο πρόγραμμα του Spotify θα ξεκινήσει προφανώς φέτος, ξεκινώντας από τις αγορές εκτός των ΗΠΑ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.