Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ανακοινώθηκε ο Qualcomm Snapdragon 855 Plus για τις επερχόμενες mobile ναυαρχίδες

    H Qualcomm μόλις ανακοίνωσε τον νέο Snapdragon 855 Plus, ο οποίος αποτελεί μια αναβάθμιση της τρέχουσας ναυαρχίδας της εταιρείας (855). O νέος Snapdragon είναι όμοιος με το Snapdragon 855, με τη διαφορά ότι το νέο chip λειτουργεί σε ακόμα υψηλότερες συχνότητες και ενσωματώνει βελτιστοποιήσεις για gaming, VR, AI και 5G.

     

    66618_08_qualcomm-snapdragon-855-plus-new-beefy-gaming-phones_full.jpg

     

    Πιο συγκεκριμένα, η Qualcomm ανέβασε τον χρονισμό του Adreno 640 GPU κατά 15%, κάτι που θα αξιοποιηθεί στα επόμενα gaming phones από εταιρείες όπως η Razer και η Asus. Επίσης η Qualcomm υπόσχεται ότι το 855 Plus θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση δικτύου, βέλτιστο σήμα και διάρκεια ζωής μπαταρίας σε premium 5G συσκευές.

     

    Δεν υπάρχει βέβαια ενσωματωμένο 5G στον 855 ή 855Plus, οπότε θα χρησιμοποιείται ξεχωριστό 5G chip, τουλάχιστον μέχρι την έλευση του Snapdragon 865 που θα ανακοινωθεί αργότερα αυτόν τον χρόνο. Λογικά αναμένουμε τον 855 Plus στα επερχόμενα smartphones, όπως τα Google Pixel 4, Pixel 4 XL, Galaxy Note 10, Note 10+ κ.α.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.