Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon απαγόρευσε οριστικά 600 κινεζικές μάρκες για απάτη σε αξιολογήσεις προϊόντων

    Πριν λίγο καιρό παρατηρήθηκε ότι αρκετές κινέζικες εταιρίες που πωλούσαν είδη τεχνολογίας, όπως η Aukey, η Mpow, η RavPower, η Vava, η TaoTronics και η Choetech, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το Amazon. Σύμφωνα με το theverge.com, η Amazon έχει πλέον απαγορεύσει οριστικά τη χρήση της πλατφόρμας της σε πάνω από 600 κινεζικές μάρκες σε και σε 3.000 διαφορετικούς λογαριασμούς πωλητών.

    Η Amazon λέει ότι αυτός είναι ο μεγάλος απολογισμός μετά από πέντε μήνες έρευνας και πλέον δεν κρύβει το γιατί. Αυτές οι 600 μάρκες απαγορεύτηκαν επειδή συνειδητά, επανειλημμένα παραβίασαν τις πολιτικές της Amazon, ειδικά αυτές που αφορούν την κατάχρηση των αξιολογήσεων. Η South China Morning Post ανέφερε τα νούμερα νωρίτερα σήμερα, επικαλούμενη συνέντευξη με αντιπρόεδρο της Amazon Asia στην κρατική τηλεόραση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.