Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η CRYORIG ανακοίνωσε την νέα της ψύκτρα CRYORIG H5 Ultimate

    Η Η5 Ultimate διαθέτει τα ίδια βραβευμένα χαρακτηριστικά της Η5 Universal, αλλά με έναν μεγαλύτερο XF140 140 mm ανεμιστήρα και νέα μαύρα καλύμματα. Ο μεγαλύτερος XF140 αυξάνει το TDP της H5 Ultimate από 160 σε 180 Watt εκμεταλλευόμενος πλήρως την τεχνολογία Hive Fin™. Μαζί με το σύστημα τοποθέτησης MultiSeg™, η H5 Ultimate είναι η πιο δυνατή μονή ψύκτρα της CRYORIG μέχρι σήμερα.

     

    "Η CRYORIG H5 Ultimate είναι η φυσική εξέλιξη της H5 Universal. Ακολουθεί τη στρατηγική της εταιρεία να παρέχει δύο διαφορετικούς τύπους για κάθε μοντέλο. Η σειρά αυτή εστιάζει στην μεγαλύτερη συμβατότητα στην αγορά και η Ultimate στην καθαρή απόδοση. Η κοινότητα των modders και των overclockers είναι έξυπνα άτομα που ξέρουν τι χρειάζονται και τι θέλουν. Εμείς στην CRYORIG πιστεύουμε ότι με το να δίνουμε επιπλέον επιλογές, επιτρέπουμε στους χρήστες να βρουν αυτό που χρειάζονται αντί να αφήνουν τις εταιρίες να αποφασίζουν για αυτούς. Το κλειδί είναι η επιλογή για παραμετροποίηση."– Alex W. Co-Founder of CRYORIG.

     

    Ο XF140, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, έχει μετρηθεί με ροή αέρα στα 76 CFM, περίπου 17 τοις εκατό παραπάνω από την H5 Universal. Και λόγω της τεχνολογίας Hive Fin™ που αυξάνει τη ροή του αέρα και λόγω και του αυξημένου TDP σε 180 watt, η H5 Ultimate είναι η ιδανική για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες.

     

    Η H5 Ultimate είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία αυτό το καλοκαίρι με προτεινόμενη τιμή στα 46,99 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ στην Γερμανία θα είναι διαθέσιμη προς 39,99 €. Σε άλλες περιοχές η τιμή μπορεί να διαφέρει.

     


    11 H5 ultimate full contents 1024

     

    06 white background H5 ultimate back angle 1024


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.