Jump to content



  • Newsbot
    Newsbot

    Η GIGABYTE κυκλοφορεί τον AORUS XTREME Gen4 AIC SSD για υψηλή χωρητικότητα με μοναδικές επιδόσεις!

    Διαθέτει μέγιστο χώρο αποθήκευσης 32TB, δύο ανεμιστήρες και 28GB/s access speed για υψηλή χωρητικότητα, ψύξη, και κορυφαία απόδοση.

     

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών και καρτών γραφικών, εγκαινίασε τους AORUS XTREME Gen4 AIC SSD με 28 GB/s ultra-fast access speed. Ο υψηλής χωρητικότητας και ακραίας απόδοσης SSD βασίζεται σε οχτώ 4TB δεύτερης γενιάς PCIe® 4.0 NVMe M.2 SSDs με PHISON PS5018-E18 controller, AORUS XTREME Gen4 AIC SSD προσφέρει εξαιρετικά υψηλό εύρος transfer bandwidth και ανώτερη απόδοση πρόσβασης μέσω ρύθμισης RAID. Διαθέτει απόλυτη θερμική σχεδίαση με μεγάλη ψύκτρα από αλουμίνιο, M.2 πλάκα βάσης για παθητική ψύξη, 10 αισθητήρες θερμοκρασίας και ενεργό σχεδιασμό απαγωγή θερμότητας διπλού ανεμιστήρα, ενώ, το σε αποκλειστικότητα, SSD Tool Box προσφέρει στους χρήστες ανάλυση κατάστασης του δίσκου σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση θερμοκρασίας του SSD. GIGABYTE AORUS Storage Manager επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το RAID array με ένα κλικ και παραμετροποίηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα σε τρεις φάσεις, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον AORUS XTREME Gen4 AIC SSD να παραμείνει σε χαμηλή θερμοκρασία ενώ αποδίδει σε υψηλό επίπεδο. Υπόσχεται μια εμπειρία χωρίς περιορισμούς για τους χρήστες που προτιμούν υψηλή χωρητικότητα και πρωτοποριακή απόδοση.

     

    o202107011029383849.jpg

    "Με τις εξελίξεις τόσο στο υλικό όσο και στη μνήμη flash, η απόδοση του SSD ανεβαίνει σε ένα νέο επίπεδο, ωστόσο υπάρχει ακόμα απόσταση από το ανώτερο 32 GB/s εύρος ζώνης μετάδοσης PCIe® 4.0 x16…” είπε ο Jackson Hsu, Director of the GIGABYTE Channel Solutions Product Development Division. "GIGABYTE έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη και παραγωγή PCIe® 4.0 SSDs. Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του AORUS Gen4 7000s Prem. SSD, GIGABYTE κυκλοφόρησε επίσης τους AORUS XTREME Gen4 AIC SSD για να προσεγγίσει το μέγιστο PCIe® 4.0 bandwidth με 28 GB/s ταχύτητα μετάδοσης. Ο θερμικός σχεδιασμός διπλού ανεμιστήρα επιτρέπει βελτιστοποιημένη απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ η υψηλή χωρητικότητα 32 TB επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα και να μειώνουν τον κίνδυνο ανεπαρκούς αποθηκευτικού χώρου."

    http://www.gigabyte.com.gr/images/assets/en/global_news_2021/components/o202107011033059270.jpgo202107011033059270.jpgΗ σειρά AORUS XTREME Gen4 AIC SSD διαθέτει υψηλής ποιότητας, hairline brushed πλάκα βάσης με curved σχεδιασμό και ενσωματώνει 8 σετ SSD επιπέδου 4TB AORUS Gen4 7000 με ελεγκτές PHISON PS5018-E18. Με τη διαμόρφωση RAID, παρέχει όχι μόνο μεγάλη χωρητικότητα έως 32 TB, αλλά επίσης αυξάνει τη διαδοχική ταχύτητα ανάγνωσης στα 28 GB / s, η οποία ξεπερνά σε ταχύτητα το SSD AORUS Gen4 7000s έως και 4 φορές και γίνεται η συσκευή αποθήκευσης με την υψηλότερη απόδοση μεταξύ όλων των SSD στην αγορά.

    Προκειμένου να αποφευχθεί το throttling από την υπερθέρμανση σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας και ακόμη η ζημιά ή απώλεια δεδομένων, οι AORUS XTREME Gen4 AIC SSD έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη ψύκτρα η οποία διαθέτει πτερύγια από αλουμίνιο, πλάκα βάσης M.2 και γιγάντια θερμική επιφάνεια ώστε να διαλύσει αποτελεσματικά τη θερμότητα που παράγεται από το SSD όταν βρίσκεται σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας. Εν τω μεταξύ, η ροή αέρα του συστήματος, ο μεγάλος όγκος αέρα των διπλών ανεμιστήρων και η θερμική διέξοδος στην πλάκα διαφράγματος δημιουργούν ενεργή απαγωγή θερμότητας ώστε να μπορούν να υπόσχονται υψηλές επιδόσεις του SSD σε εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας λειτουργία χωρίς να επιταχυνθούν.

    http://www.gigabyte.com.gr/images/assets/en/global_news_2021/components/o202107011033489441.jpgo202107011033489441.jpgΟι AORUS XTREME Gen4 AIC SSD διαθέτουν 10 θερμικούς αισθητήρες, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις θερμοκρασίες και την κατάσταση των οκτώ 4 TB M.2 SSD σε πραγματικό χρόνο, μέσω της αποκλειστικής εργαλειοθήκης SSD της GIGABYTE. Επιπλέον, το AORUS Storage Manager διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας ανεμιστήρα με ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα για αθόρυβη και αποτελεσματική ψύξη. Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν ένα RAID 0 Array με ένα μόνο κλικ για εντυπωσιακή απόδοση αποθήκευσης!

    Οι AORUS XTREME Gen4 AIC SSD υποστιρήζουν τις PCIe® 4.0 και είναι συμβατοί με PCIe® Gen3, η οποία μπορεί να απελευθερώσει τέλεια την κορυφαία απόδοση της PCIe® 4.0 ή PCIe® Gen3 πλατφόρμας! Αξιοποιόντας την τεχνολογία των μητρικών καρτών GIGABYTE με PCIe® 4.0 supportive hardware design, οι χρήστες οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαύσουν τον βελτιωμένο όγκο μεταφοράς δεδομένων της αποθήκευσης PCIe®, απελευθερωμένη κρυφή απόδοση των περιφερειακών του υπολογιστή, υπέρβαση του ορίου ταχύτητα μεταφοράς και την απόλυτη απόδοση από 2ης γενιάς PCIe ® 4.0.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.