Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Google παίρνει πίσω την πρωταπριλιάτικη φάρσα της

    Η Google αναγκάστηκε  να πάρει πίσω το αστείο της για την φετινή πρωταπριλιά αφού αρκετοί χρήστες έστειλαν χωρίς να το θέλουν εικόνες GIF μέσα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία ήταν προς εταιρίες ή αποτελούσαν μέρος κάποιας σηματική σοβαρής αλληλογραφίας.

     

    Η φετινή φάρσα της Google, έστελνε μέσα στο μήνυμα μία κινούμενη εικόνα ενός Minion, το οποίο πέταγε κάτω το μικρόφωνο, δηλαδή αστειευόμενο δεν σήκωνε καμία απάντηση. Και όσα emails στάλθηκαν με αυτόν τον τρόπο δεν θα λάμβαναν καμία απάντηση ακόμα και αν ο παραλήπτης τελικά απαντούσε.

     

    Θεωρητικά ακούγεται αστείο αλλά όταν έχεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, πολλοί από τους οποίους στηρίζονται σε αυτό για την εταιρική και επαγγελματική τους επικοινωνία, τότε τα πράγματα μπορεί να πάρουν λάθος τροπή.

     

    2398.jpg


    Σημειώνεται βέβαια ότι το αστείο αυτό εμφανίστηκε μόνο σε όσους χρήστες χρησιμοποιούσαν το δωρεάν Gmail. To πρόβλημα μάλλον ήταν ότι η Google αντικατάστησε το κουμπί "Aποστολή και αρχειοθέτηση" με το νέο "MicDrop" και έτσι πολλοί χρήστες το πάτησαν μηχανικά χωρίς να προσέξουν ότι ήταν μέρος της φάρσας αν και υπήρξε και ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

     

    Πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν ότι χάσανε ευκαιρίες εργασίας ή σημαντικά μηνύματα εξαιτίας της φάρσας αυτής μια που ποτέ δεν έλαβαν απάντηση στα email τους. Η Google, αντέδρασε γρήγορα και αφαίρεσε το επίμαχο "αστείο" και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

    "Φαίνεται ότι φέτος κάναμε φάρσα στον εαυτό μας. Λόγω ενός bug  το MicDrop προκάλεσε περισσότερους πονοκεφάλους από ότι γέλια. Πραγματικά λυπόμαστε πολύ.  Το έχουμε αφαιρέσει τώρα αλλά αν συνεχίζετε να το βλέπετε παρακαλούμε επαναφορτώστε τη σελίδα του Gmail". 

     

    Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι η δυσλειτουργία αυτή προκάλεσε σε λίγες περιπτώσεις κάποια μηνύματα να αποσταλούν με το "Micdrop" χωρίς ο χρήστης να το είχε επιλέξει. πατώντας  το συγκεκριμένο κουμπί.

     

    Πηγή : techcrunch

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.