Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Intel αποκάλυψε τους νέους "Ruler" και "Dual Port" SSDs για servers

    Η Intel προχώρησε στην ανακοίνωση νέων SSDs οι οποίοι διαφέρουν από αυτούς που διατίθενται ήδη στο εμπόριο. Έτσι η εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο form factor για SSDs, το οποίο ονομάζει Ruler(χάρακας), αφού ο SSD που υιοθετεί τον σχεδιασμό αυτό, μοιάζει με έναν (παχύ) χάρακα. Επιπλέον ανακοίνωσε τους νέους Dual Port SSDs, καθώς και νέους SATA SSDs για data centers.

     

    Η νέοι Ruler SSDs προορίζονται για χρήση σε servers, έχοντας χαμηλή κατανάλωση και με την νέα τους σχεδίασή να επιτρέπει την αποτελεσματικότερη ψύξη τους. Οι SSDs αυτοί, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν 3D NAND Flash της Intel, θα επιτρέπουν χωρητικότητες της τάξης του 1PT(Petabyte) σε 1U racks. Η Intel σκοπεύει να διαθέτει τόσο 3D NAND SSDs, όσο και Optane SSDs τύπου Ruler στο άμεσο μέλλον.

     

    Intel Ruler SSD.jpg

     

    Οι Dual Port 3D NAND SSDs και Dual Port Optane SSDs, προορίζονται για αντικαταστάτες των SAS SSDs καθώς και των μηχανικών δίσκων. Θα ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες και θα προσφέρουν περισσότερα IOPs σε σχέση με τους SAS SSDs. Τα πρώτα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Η Intel ετοιμάζει τρεις σειρές, τις DC D4500, DC D4502 και DC D4600.

     

    Τέλος, Η Intel θα παρουσιάσει και τις σειρές DC S4500 και DC S4600, οι οποίες θα υποστηρίζουν το SATA interface. Οι νέες αυτές σειρές θα συνδυάζουν έναν νέον controller της Intel, νέο firmware και 3D NAND 32 επιπέδων. Αυτές οι σειρές προορίζονται για αυτούς που προτιμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν SSDs σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται σήμερα. Οι DC S4500 και DC S4600 είναι άμεσα διαθέσιμοι.

     

    Intel SATA SSD.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.