Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Lian Li ανακοίνωσε το PC-V33

    .
    Το PC-V33 θα διατίθεται σε ασημί, μαύρο και μαύρο με πλαϊνό από γυαλί υψηλής αντοχής. Το power button στο μπροστινό μέρος του PC-V33 είναι κατασκευασμένο και αυτό από αλουμίνιο, ενώ δίπλα του βρίσκονται είσοδος και έξοδος ήχου καθώς και USB 3.0 θύρες.

     

    V33 000


    V33 010


    V33 014


    V33 021

     

    Το PC-V33 ακολουθάει σχεδίαση δύο διαμερισμάτων, μπορεί να φιλοξενήσει mini ITX, micro ATX ή ακόμα και Full ATX μητρικές, σύστημα ψύξης του επεξεργαστή με ύψος έως και 19 εκατοστά, κάρτες γραφικών με μήκος έως και 33 εκατοστά, καθώς και τροφοδοτικό με μήκος έως και 30 εκατοστά.

     

    V33 003

     

    Υπάρχουν θέσεις για τέσσερα αποθηκευτικά μέσα, τα οποία μπορούν να είναι είτε 2,5'' είτε 3,5''. Η βάση στην οποία τοποθετούνται τα αποθηκευτικά μέσα είναι αντικραδασμική, αποτρέποντας την μεταφορά κραδασμών από μηχανικούς δίσκους προς το κουτί.

     

    V33 018

     

    Τα πλαϊνά πλαίσια του PC-V33 μπορούν να αφαιρεθούν ιδιαίτερα εύκολα, αλλά το ίδιο ισχύει και για το πάνω και μπροστά πλαίσιο. Ξεβιδώνοντας δύο βίδες, το πάνω και μπροστά πλαίσιο του PC-V33 επιτρέπεται να ανοίξει, κατά κάποιο τρόπο σαν βιβλίο, δίνοντας την δυνατότητα για άνετη και γρήγορη πρόσβαση στο εσωτερικό του κουτιού.

     

    V33 006


    V33 007

     

    Το PC-V33 διαθέτει αρκετούς αεραγωγούς και θέσεις για ανεμιστήρες, ώστε να ψύχονται αποτελεσματικά τα εξαρτήματα που φιλοξενεί στο εσωτερικό του. Διαθέτει προ εγκατεστημένους δύο ανεμιστήρες, ενώ μπορεί να δεχτεί και υδρόψυξη των 240 χιλιοστών για όποιον επιθυμεί. Φίλτρα κατά της σκόνης, αποτρέπουν αυτή να εισέλθει στο εσωτερικό του.

     

    V33 017

     

    Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτησης RGB lighting kit, το οποίο μέσω αναλογικών ρυθμιστικών επιτρέπει στον κάτοχό του να φωτίσει εσωτερικά το PC-V33 με το χρώμα της αρεσκείας του.

     

     

    Το PC-V33 θα είναι διαθέσιμο εντός του μήνα στην Αμερική στην τιμή των $199. Η έκδοση με το το γυάλινο τζάμι θα πωλείται προς $229. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του κατασκευαστή εδώ: Lian-Li Global | PC-V33


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.