Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft φέρνει τη JavaScript στο Excel

    Η Microsoft ανακοίνωσε μια ενημέρωση στο Excel που φέρνει ένα νέο JavaScript API στην εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων. "Με αυτό το νέο API, οι προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργούν προσαρμοσμένους τύπους δεδομένων και λειτουργίες βάσει αυτών", αναφέρει το TechCrunch. 
    «Οι πελάτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους πρόσθετα και να επεκτείνουν τα προηγούμενα για να αξιοποιήσουν τύπους δεδομένων, με αποτέλεσμα μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία επόμενης γενιάς στο Excel», εξηγεί η Microsoft στο δελτίο τύπου της. "Μπορούν να μοιράζονται αυτούς τους τύπους δεδομένων σε ολόκληρο τον οργανισμό τους (για επαγγελματικούς λογαριασμούς) και να δημιουργούν πρόσθετα ή λύσεις που συνδέουν τύπους δεδομένων με τη δική τους υπηρεσία ή δεδομένα. Το API δίνει δύναμη στους χρήστες και τους προγραμματιστές, επιτρέποντάς τους να οργανώνουν καλύτερα, να έχουν πρόσβαση και να εργάζονται με τα δεδομένα τους. " Η Microsoft συνεργάστηκε ήδη με το Bloomberg για να βοηθήσει την εταιρεία να δοκιμάσει αυτούς τους προσαρμοσμένους τύπους δεδομένων.
    "Μια προεπισκόπηση του νέου JavaScript API στο Excel θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτόν τον μήνα, αλλά δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες του Microsoft 365", σημειώνει το The Verge.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.