Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Samsung ανακοίνωσε τις πρώτες οθόνες με Freesync μέσω HDMI

    Μέχρι πριν λίγο καιρό ξέραμε ότι για το Adaptive Sync απαιτούταν η ύπαρξη σύνδεσης DisplayPort, τόσο στην περίπτωση του FreeSync της AMD, όσο και στην περίπτωση του GSync της Nvidia. Η AMD αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι σκόπευε να παρουσιάσει μια έκδοση του FreeSync η οποία θα λειτουργεί μέσω του HDMI και τώρα η Samsung έρχεται να αποκαλύψει πρώτη οθόνες που υποστηρίζουν την δυνατότητα αυτή.

     

    Η Samsung αποκάλυψε τρία μοντέλα που υποστηρίζουν FreeSync μέσω HDMI, το 27'' CF591 και το CF390 το οποίο θα διατίθεται στις 23,5 και στις 27 ίντσες. Και οι τρεις οθόνες πρόκειται για καμπύλες οθόνες με ακτίνα καμπυλότητας 1800R, χρησιμοποιούν VA panel και έχουν φωτεινότητα 250 nits και αντίθεση 3000:1. Η ανάλυσή τους είναι 1920 x1080 pixels και ο ρυθμός ανανέωσης 60Hz. 

     

    Το CF591 μοντέλο καλύπτει το 119% του sRGB, διαθέτει δύο HDMI 1.4, VGA και DisplayPort, καθώς και ηχεία των 5W και audio in. Τα δύο μοντέλα CF390 έρχονται απλά με μία HDMI και μία VGA υποδοχή.

     

    Samsung Curved monitor Freesync HDMI.jpg

     

    CF591-Curved-Monitor-6.jpg

     

    CF591-Curved-Monitor-5.jpg

     

    CF390-Curved-Monitor-2.jpg

     

    CF390-Curved-Monitor-4.jpg

     

    Οι οθόνες θα είναι διαθέσιμες εντός του Μαρτίου. Πληροφορίες για τις τιμές τους δεν υπάρχουν ακόμα.

     

    102d.jpg

     

     

    Πηγή: Samsung launches first monitors with FreeSync over HDMI


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.