Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Samsung παραδέχεται πρόβλημα διαχείρισης μνήμης στα Galaxy S6 και S6 Edge

    Τα Galaxy S6 και S6 Edge διαθέτουν και τα δύο από 3 GB υψηλών επιδόσεων DDR4 μνήμη RAM, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 200 με 300 mb μνήμης κάθε φορά. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά οι ναυαρχίδες της Samsung χρησιμοποιούν 2.5 GB μνήμης για τις πιο βασικές εργασίες, κάνοντας τη συσκευή να κολλάει ειδικά όταν κάποιος χρησιμοποιεί τον Chrome, κάτι που αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γνωστό φόρουμ των XDA Developers.

     

    Υπάρχουν πολλές αναρτήσεις εκεί σχετικά με το πρόβλημα. Για παράδειγμα ένα μέλος εκεί γράφει "Ανοίγω τον Chrome, επισκέπτομαι μια σελίδα, κλείνω τον Chrome και όταν επιστρέφω εκεί αρχίζει να φορτώνει τη σελίδα από την αρχή". Η Samsung αναγνώρισε το πρόβλημα και ενημέρωσε τους χρήστες ότι έχει ξεκινήσει να διανέμει μια ενημέρωση που διορθώνει αυτό το σφάλμα.

     

    Η Samsung UK έγραψε στη σελίδα της στο Facebook : "Μικρές ενημερώσεις έχουν αρχίσει να διανέμονται, για την διόρθωση των προβλημάτων απόδοσης και σταθερότητας των συσκευών. Αναζητήστε τις από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας, στην επιλογή ενημέρωση λογισμικού"

     

    Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Samsung με την κυκλοφορία των νέων της συσκευών. Η εταιρία παραδέχτηκε ότι τον τελευταίο μήνα δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στη ζήτηση του Galaxy S6 Edge λόγω αυξημένων παραγγελιών και μικρής παραγωγής.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.