Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Λίγα 24ωρα απομένουν για την επίσημη κυκλοφορία του Cyberunk 2077. Μάθετε πότε μπορείτε να ξεκινήσετε την προφόρτωση και αν το PC σας είναι έτοιμο...

    Απέχουμε μόνο λίγες μέρες από την κυκλοφορία του blockbuster της CD Projekt Red, Cyberpunk 2077. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 10η Δεκεμβρίου, όμως κάποιοι θα μπορούν να ξεκινήσουν την προφόρτωση και το παιχνίδι νωρίτερα. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη Night City;

     

    Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε, η ομάδα πίσω από το Cyberpunk 2077 μοιράστηκε πότε ακριβώς οι gamers θα έχουν πρόσβαση στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Εάν οι χρήστες χρησιμοποιούν υπολογιστή ή Stadia της Google, θα έχουν πρόσβαση στις 10 Δεκεμβρίου στις 12 π.μ. GMT. Σε αυτό το ίδιο tweet, η CD Projekt Red κοινοποιεί και τις διάφορες ώρες διαθεσιμότητας ανά τον κόσμο:

     


    Oρισμένοι παίκτες θα μπορούν να προφορτώσουν το Cyberpunk 2077 στις 7 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ. CET στο GOG και στις 5 μ.μ. CET στο Steam και το Epic Store. Οι παίκτες των κονσολών θα έχουν πρόσβαση στο Cyberpunk 2077 τα μεσάνυχτα τοπικής ώρας. Επιπλέον, οι παίκτες Xbox θα μπορούν να προφορτώνουν το παιχνίδι τους στις 5 μ.μ. CET στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ στο PlayStation θα υπάρχει η δυνατότητα προφόρτωσης στις 9 Δεκεμβρίου.

     

    Για τους κατόχους υπολογιστών που θέλουν να παίξουν το Cyberpunk 2077, πρέπει να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι. Η CD Projekt Red ενημέρωσε τις προτεινόμενες προδιαγραφές για το παιχνίδι στα τέλη Νοεμβρίου, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο tweet τους. Σύμφωνα με το φύλλο προδιαγραφών, θα χρειαστείτε επίσης 70 GB χώρου για το παιχνίδι, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι SSD σας έχουν τον απαραίτητο διαθέσιμο χώρο για την καλύτερη εμπειρία.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.