Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η σειρά παιχνιδιών Witcher ξεπερνά τις 50 εκατομμύρια πωλήσεις

    Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις των παιχνιδιών Witcher ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια. Τα νέα έρχονται τρία χρόνια μετά από την αντίστοιχη ανακοίνωση των 25 εκατομμυρίων πωλήσεων, κάτι που μαρτυρά την αξία των τίτλων της σειράς ακόμα και αν το τελευταίο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2015. Πάντα θα υπάρχουν βελτιώσεις στις τεχνολογίες γραφικών, μπορεί όμως να ειπωθεί ότι το Witcher 3: Wild Hunt παραμένει ένα όμορφο παιχνίδι, ακόμα και σήμερα. Τούτο αληθεύει, ακόμα και αν δεν συνυπολογίσουμε τα διάφορα mods γραφικών βελτιώσεων που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και βοηθούν, βέβαια, στη διατήρηση μιας σταθερής δυναμικής των πωλήσεων.

     

    large.jocqhZ30uexXmMsi.jpg

     

    Οι πωλήσεις των παιχνιδιών Witcher έχουν προφανώς αυξηθεί και μετά την επιτυχημένη μεταφορά του κόσμου των εν λόγω παιχνιδιών στην ομώνυμη σειρά "The Witcher" του Netflix. Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας του πρωτότυπου βιβλίου "The Witcher", Andrzej Sapkowski, βλέπει τις πωλήσεις του βιβλίου του να αυξάνουν. Πρόκειται για ένα "κυκλικό σύστημα" πωλήσεων και μια μεγάλη επιτυχία για τη CD Projekt Red. Στο άμεσο μέλλον, οι συντελεστές της εταιρείας ελπίζουν σε μια ανάλογη επιτυχία με το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις μήνες από σήμερα. 

     

    large.PKJh3NZaCLtfbivI.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.