Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα έκδοση του Redmi Note 3 με Snapdragon

    .
    Το Redmi Note 3 ήταν το πρώτο smartphone της εταιρίας με ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενιαίο μεταλλικό σώμα. Παρόλα τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά του, η τιμή της συσκευής ήταν σχετικά χαμηλή καθιστώντας την ιδιαίτερα δημοφιλή. Η Xiaomi επανέρχεται με μια νέα έκδοση του Redmi Note 3 για αυτούς που θα προτιμούσαν ένα chipset της Qualcomm αντί για αυτό της Mediatek.

     


    Redmi Note 3 Snapdragon 2

     


    Το νέο Redmi Note 3 χρησιμοποιεί το chipset Snapdragon 650, το οποίο διαθέτει έξι συνολικά 64bit πυρήνες, δύο ARM Cortex A72 και τέσσερις πυρήνες ARM Cortex A53, καθώς και Ardeno 510 GPU. Υποστηρίζει 4G+ δίκτυα με ταχύτητες Cat 7 (300Mbps download/100Mbps upload), ενώ επιπλέον υποστηρίζει και VoLTE.

     

    Εκτός από το διαφορετικό chipset, αλλαγές έχουμε και στην πίσω κάμερα, η οποία αναβαθμίστηκε από τα 13MP στα 16MP. Η νέα κάμερα έρχεται με f2.0 aperture και ταχύτατο PDAF (Phase Detection Auto Focus).

     

    Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν πάνω κάτω τα ίδια με 5,5'' οθόνη ανάλυσης 1080p, 2GB RAM στο μοντέλο με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB σε αυτό με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και 4,050mAh μπαταρία.

     

    Η τιμή του νέου Redmi Note 3 με τα 16GB αποθηκευτικού έχει οριστεί στα 139 ευρώ περίπου, με την τιμή για το μοντέλο με τα 32GB να μην είναι γνωστή ακόμα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.