Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα microSDXC UHS-II U3 κάρτα μνήμης από την Team Group

    Η Team Group ανακοίνωσε μια νέα υψηλών επιδόσεων κάρτα μνήμης microSDXC. Πρόκειται για το μοντέλο Xtreem Micro SDXC UHS-II U3, το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν μια κάρτα μνήμης που να προσφέρει ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες τόσο σε ανάγνωση όσο και σε εγγραφή και ικανοποιητική χωρητικότητα.

     

    Η νέα Xtreem Micro SDXC UHS-II U3 ακολουθάει τις προδιαγραφές της τέταρτης έκδοσης της SDXC και προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης έως και 250MB/sec και ταχύτητες εγγραφής έως και 100MB/sec. Η χωρητικότητά της είναι 64GB και συνοδεύεται και από έναν SD 4.0 UHS-II SD card adapter για χρήση σε συσκευές που παίρνουν SD κάρτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος συσκευών, έχοντας συμβατότητα με το microSD interface και το UHS-1/Class 10 στάνταρ, ενώ χάρη στις υψηλές της επιδόσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εγγραφή video 4K ανάλυσης ή 3D.

     

    56fa9075996a4-XtreemMicroSDXCUHS-IIU31.jpg

     

    Xtreem Micro SDXC UHS-II U3 3.jpg

     

    Xtreem Micro SDXC UHS-II U3 specs.jpg

     

     

     

    Πηγή: Teamgorup-Xtreem Micro SDXC UHS-II U3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.